Antena Căutare

Maria Buză și soțul, o adevărată echipă de șoc! „Înainte să venim la emisiune trebuie să tragem o mică scatoalcă”

Maria Buză și soțul ei sunt un cuplu fericit de 20 de ani. Invitați la emisiunea „Prietenii de la 11”, cei doi au făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Maria Buză și soțul ei sunt un cuplu fericit de 20 de ani. Invitați la emisiunea „Prietenii de la 11”, cei doi au făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Pe celebra actriță Maria Buză o știe toată lumea mai ales pentru rolurile sale din diferite piese de comedie.

Totuși, cine ar fi crezut că vedeta este la fel de savuroasă și în viața reală? Maria Buză are o căsnicie de 20 de ani și un fiu adolescent care se pregătește să dea la medicină!

„Zi și tu ceva, Georgică. Dar zi la microfon. Vezi ce bine ne înțelegem noi? Noi înainte să venim la emisiune trebuie neapărat să tragem o mică scatoalcă. E bine din când în când...”, a glumit actrița.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli ce dezvăluiri a făcut Maria Buză despre căsnicia sa! După ce au vorbit cu Ristei și cu Diana Munteanu, cei doi au făcut un show de excepție:

Ce copil simpatic are Octavia Geamănu! Puștiul e o adevărată explozie de energie!... Cum se face cea mai bună ciorbă de fasole din lume! Secretul unei rețete de succes a fost dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x