Antena Căutare

Alex a ghicit viitorul în cărțile de tarot, la Rămân cu tine! Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație: „Nu trebuie să îi dai banii înapoi”

În a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Liviu Vârciu a prezentat un pretendent care a părut extrem de emoționat când a dat cu ochii de superbele concurente! Alex le-a pregătit acestora un număr neașteptat de tarot!

Alex a fost atât de emoționat încât i-a dat multe bătăi de cap chiar și coregrafia pe care o pregătise atent, pentru a le impresiona pe fetele din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

Alex e pretendentul care a făcut un număr de tarot la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1

După ce și-a făcut apariția în platou, pretendentul a aflat ce părere au fetele despre el. Unele au apreciat că este înalt, altele au fost de părere că este prea timid și că acest lucru nu este o trăsătură dorită la bărbatul ideal.

citește și: S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-a unit

„Mă ocup de afacerea familiei. În 1997 am pus bazele acestui magazin, magazin cu tradiție în cartier. Aici este sudoarea familiei, cu toată munca, toată averea, cu toată pasiunea. În timp, clienții au devenit și prieteni. Sunt un bărbat care pune mâna la treabă și nu mă feresc.

Chiar și la casa mea am pus mâna foarte mult și după un timp am hotărât, împreună cu verișoara mea, să punem bazele unui salon de bronzare. Mai nou sunt pasionat de lucrurile ezoterice, precum astrologia. Cât trăim trebuie să învățăm”, s-a descris Alex timid, dar mândru de realizările sale.

Alex a ghicit viitorul în cărțile de tarot, la Rămân cu tine! Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație: „Nu trebuie să îi dai banii înapoi”

Alex, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Alex, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Florentina a pus ochii pe el și a dezvăluit că au în comun pasiunea pentru antreprenoriat, ea așteptând în momentul de față niște fonduri prin programul Start Up Nation.

„El poate să fie un start up, doar că nu trebuie să îi dai banii înapoi, zic”, a glumit Liviu Vârciu.

citește și: „Fetelor, v-ați grăbit”. Flavian de la Rămân cu tine e pâinea lui Dumnezeu, dar nimeni nu l-a vrut! Ce detaliu a pus tinerele pe fugă

Ca să le impresioneze și mai mult pe cele douăzeci de tinere din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1, Alex a pregătit un număr special de tarot, în care a ghicit în cărți viitorul uneia dintre concurente!

La final, deznodământul nu a fost unul tocmai fericit, căci toate pupitrele s-au făcut roșii, semn că pasiunea pentru lucruri ezoterice nu a fost pe placul tinerelor. Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul!

Alex a ghicit viitorul în cărțile de tarot, la Rămân cu tine! Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație: „Nu trebuie să îi dai banii înapoi”

Alex, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Alex, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Au ieșit scântei! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”... „Veniți la tata”. Sergiu Balaban e cavalerul care a frânt inimi la Rămân cu tine! Medicul a pus ochii pe cea mai pretenț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x