Antena Căutare

„Fetelor, v-ați grăbit”. Flavian de la Rămân cu tine e pâinea lui Dumnezeu, dar nimeni nu l-a vrut! Ce detaliu a pus tinerele pe fugă

În a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Liviu Vârciu l-a prezentat pe primul pretendent care își dorește să își găsească iubita ideală!

În pași de dans și cu o energie ieșită din comun, Flavian a făcut spectacol încă din primele secunde petrecute în platou. Primul vot a avut un rezultat bun, căci paisprezece din cele douăzeci de tinere și-au manifestat dorința de a-l cunoaște mai bine pe tânăr!

Flavian a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Flavian, primul pretendent din ediția a doua a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

„Am o casă cu părinții mei, la țară. În timpul liber îmi place foarte mult să călătoresc, să vorbesc cu oamenii din jurul meu. Îmi place să mă implic în acțiuni de voluntariat, îmi place să văd oamenii cu zâmbetul pe buze. Vreau să fac cât mai mult bine în jurul meu. Am multe scule de bricolaj și fac rame din lemn, pentru design interior. E o chestie pe care o fac cu drag și din tot sufletul. Sunt genul de băiat care să îți ofere sprijin oriunde te-ai afla”, s-a descris pretendentul.

citește și: S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-a unit

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Flavian.

„Fetelor, v-ați grăbit”. Flavian de la Rămân cu tine e pâinea lui Dumnezeu, dar nimeni nu l-a vrut! Ce detaliu a pus tinerele pe fugă

Flavian, pretendent în a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Flavian, pretendent în a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Apoi am descoperit ce talent ascuns are tânărul! Acesta a pus mâna pe microfon și a cântat o super melodie romantică, dar deznodământul nu a fost unul tocmai bun, căci toate pupitrele s-au înroșit și astfel, Flavian a pierdut șansa de-a merge la o întâlnire cu una dintre tinerele de la emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

citește și: Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele au pierdut”

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-... Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x