Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Rămân cu tine

Rămân cu tine

S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-a unit

În prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, pretendentul Valentin Teacă a ales să meargă cu Meda la o cină romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Acum a venit momentul ca cei doi să afle dacă sunt făcuți unul pentru celălalt!

Pentru cei care nu își amintesc sau au ratat prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine de la Antena 1, Valentin Teacă este pretendentul care le-a emoționat pe concurente atunci când a mărturisit, cu lacrimi în ochi, ce legătură specială are cu animalul său de companie.

Valentin Teacă și Meda de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

Despre pretendent am descoperit atunci, în prima ediție a show-ului, faptul că este pasionat de cumpărături, fashion și fitness. Dintre concurentele emisiunii „Rămân cu tine”, Meda a ales să meargă la o întâlnire romantică și să descopere dacă a făcut alegerea potrivită!

citește și: De la agonie la extaz! Domnișoarele de la Rămân cu tine, în pragul leșinului! Valentin Teacă le-a făcut să plângă de emoție: „Nu mă așteptam”

„Iubește animalele, iubește câinii. Arată foarte bine, e frumoasă. Rămâne să ne cunoaștem mai bine. Ar fi foarte amuzant să ieșim amândoi cu câinii la prima întâlnire”, a dezvăluit încă de la început pretendentul din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1.

Despre Meda am aflat că iubește dansul și că este animatoare. Întrebare după întrebare, concurenta a încercat să afle cât mai multe detalii despre bărbatul sexy din fața sa, Valentin Teacă. A descoperit că acesta este fumător și că nu ar renunța niciodată la cafeaua de dimineață, că nu obișnuiește să meargă în cluburi și că este extrem de muncitor.

S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-a unit

Valentin Teacă și Meda, la o întâlnire romantică în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Îmi pare un bărbat în care aș putea avea încredere oarecum, nu în totalitate. E greu să prind încredere totală în cineva, dar nu spun că nu e imposibil. Dar aș putea avea. Chiar sunt sunt fericită și sper să rămân fericită cu alegerea făcută. Valentin, rămân cu tine”, a mărturisit frumoasa Meda, după ce l-a descusut pe pretendent și a fost plăcut impresionată de cele descoperite.

citește și: Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele au pierdut”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine” ca să vezi cum a fost atmosfera la întâlnirea celor doi concurenți!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

🔴 😎 Vezi edițiile integrale Rămân cu tine pe AntenaPlay 👉 . Vezi LIVE emisiunile Antena 1 de pe telefon, tabletă, smart TV sau laptop/PC. Abonează-te la spectacol!   

Video