Cele mai ciudate pretenții ale concurentelor de la „Rămân cu tine”. Liviu Vârciu și-a pus mâinile în cap: „Da, dacă levitează, sigur îl vreau!”

Acel moment când pretențiile fetelor te lasă mască! O nouă ediție, o nouă revelație! Concurentele emisiunii „Rămân cu tine” îi vor da șah mat lui Liviu Vârciu.

Alina, una dintre cele 20 de concurente ale emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, pare să fie la un pas să îl înnebunească pe Liviu Vârciu. Când vine vorba de un potențial partener, pretențiile fetelor sunt...de pe altă lume!

„Cine știe, poate levita în filmuleț, nu? Dacă o făcea, sigur spuneai „Da, îl vreau!”, nu-i așa?”, i-a spus Liviu Vârciu, glumind.

Cine va reuși să o impresioneze pe Alina, puteți vedea urmărind ediția din această seară a emisiunii „Rămân cu tine”!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul „Take me out” a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Ultimele știri