Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Să vină nașa”. Eric a încins scena emisiunii „Rămân cu tine” cu o sârbă de senzație! „La nunta mea uite așa să dansăm”

În a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, un moment de senzație a fost atunci când în platou și-a făcut apariția un nou pretendent, pe nume Eric.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!

Eric s-a prezentat în a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

În pași de dans și cu o energie ieșită din comun, Eric a făcut spectacol încă din primele secunde petrecute în platou.

Eric a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Eric, primul pretendent din ediția a patra a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

citește și: Surpriza trăită de Florentina de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Edy! Ce s-a întâmplat între cei doi: "O să spun că primit inelul!"

"De când eram mic, ca orice adolescent aveam în cap chestia cu "American dream". Lucram 80 de ore pe săptămână. Sunt un om foarte ambțios, care luptă până la capăt pentru idealul lui și convingerile sale. Îmi place grădinăritul încă de când eram mic.", s-a descris pretendentul.

„Să vină nașa”. Eric a încins scena emisiunii „Rămân cu tine” cu o sârbă de senzație! „La nunta mea uite așa să dansăm”

Eric, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Eric.

citește și: Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

Apoi am descoperit ce talent ascuns are tânărul! Acesta a început să danseze, dar deznodământul nu a fost unul tocmai bun, căci toate pupitrele s-au înroșit și astfel, Eric a pierdut șansa de-a merge la o întâlnire cu una dintre tinerele de la emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: „La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

🔴 😎 Vezi edițiile integrale Rămân cu tine pe AntenaPlay 👉 . Vezi LIVE emisiunile Antena 1 de pe telefon, tabletă, smart TV sau laptop/PC. Abonează-te la spectacol!   

Video