Antena Căutare

Liviu Vârciu are grijă de un băiețel încă din 2009! Drama neștiută a prezentatorului „Rămân cu tine”

În urmă cu aproximativ unsprezece ani, Liviu Vârciu a trăit o dramă. Ulterior, fanii au descoperit că prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 are un „fiu secret”, de care are grijă încă de atunci.

Liviu Vârciu are grijă de un băiețel încă din 2009! Drama neștiută a prezentatorului „Rămân cu tine” Galerie
Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

În anul 2009, Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a trăit o adevărată dramă. Fratele său a murit într-un accident înfiorător și de atunci vedeta are grijă de Mario, nepotul său rămas fără tată încă de la o vârstă fragedă.

Cine este Mario, băiatul de care are grijă Liviu Vârciu

Liviu Vârciu nu ratează vreo ocazie, atunci când ajunge prin orașul Constanța, să îl viziteze pe nepotul său și să se asigure că cel mic este bine.

Ionuț Vârciu, fratele lui Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, avea 30 de ani atunci când a murit. Acesta era pompier și și-a pierdut viața într-un accident rutier, în anul 2009. La ceremonia de înmormântare a acestuia au venit sute de persoane și mulți au adus omagii eroului care și-a pierdut viața.

citește și: Surpriză uriașă! Cum arată fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Copila îi seamănă leit

De atunci, Liviu Vârciu a rămas într-o relație apropiată cu femeia care îi este cumnată. Aceasta și-a refăcut între timp viața alături de un alt bărbat, lucru cu care vedeta a fost complet de acord. Noul partener de viață al Roxanei este atent cu Mario și îl tratează ca pe propriul fiu.

Liviu Vârciu are grijă de un băiețel încă din 2009! Drama neștiută a prezentatorului „Rămân cu tine”

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

De fiecare dată când are ocazia, Liviu Vârciu îl vizitează pe Mario și este extrem de atent cu nepotul său, iar mulți spun chiar că pentru el băiatul este asemeni unui fiu.

Pe Liviu Vârciu îl puteți vedea luni și marți, de la ora 20:30, în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Liviu Vârciu de la „Rămân cu tine” a dezvăluit cum arată iubita lui! Reacția neașteptată a fanilor

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul Savin a cucerit-o pe Adriana de la „Rămân cu tine”: "Vreau mulț... Ioan a încins scena emisiunii „Rămân cu tine”. Pretendentul a dansat pentru un loc în inima fetelor: "Wow, record m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x