Antena Căutare

Liviu Vârciu de la „Rămân cu tine” a dezvăluit cum arată iubita lui! Reacția neașteptată a fanilor

Liviu Vârciu a făcut senzație pe Instagram! Prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a dezvăluit cât de frumoasă este iubita lui, iar reacția internauților a fost una pe măsură!

Liviu Vârciu de la „Rămân cu tine” a dezvăluit cum arată iubita lui! Reacția neașteptată a fanilor
Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, de la emisiunea „Rămân cu tine”

Liviu Vârciu este prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și încearcă în fiecare ediție să ajute pe cele douăzeci de tinere înscrise în concurs să își găsească jumătatea perfectă!

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu de la emisiunea Rămân cu tine

Totuși, puțini sunt cei care știu cât de frumoasă este iubita acestuia, pe nume Anda Călin.

Tânăra are vârsta de 30 de ani și de profesie este contabil. Împreună, cei doi au o fetiță pe nume Anastasia, cu care se laudă adesea prin intermediul fotografiilor postate pe Instagram.

citește și: Ce fiică frumoasă are Liviu Vârciu! Carmina a împlinit 18 ani și întoarce toate privirile

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu extrem de discret. Tocmai de aceea, pentru fani a fost surprinzător să descopere că prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a publicat o fotografie superbă cu ei.

„A mea frumoasă!”, a fost mesajul lui Liviu Vârciu, mândru de cum arată iubita sa, Anda Călin.

https://a1.ro/showbiz/vedete/liviu-varciu-lovitura-grea-pentru-nea-marin-imaginile-sunt-virale-pe-instagram-id1017070.html

„Superba..felicitari😉❤️”, „Cea mai frumoasă!”, „Este cea mai frumoasa, poti să fii mandru cu asa iubita”, iată doar câteva dintre reacțiile fanilor, de pe Instagram.

Pe Liviu Vârciu îl puteți vedea la emisiunea „Rămân cu tine”, ce poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Liviu Vârciu, lovitură grea pentru Nea Mărin! Imaginile sunt virale pe Instagram

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar... Surpriză uriașă! Cum arată fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Copila îi seamănă leit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x