O concurentă de la „Rămân cu tine” se pierde în fața unui pretendent: „Îmi plac copiii, cățeii și vreau să fac și pui”

Distracția atinge cote maxime în emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1! În a șasea ediție a show-ului, un moment cu adevărat savuros e cel în care Cătălina se pierde cu firea, în fața unuia dintre pretendenți!

Moment amuzant în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Emoționată probabil de tânărul din fața ei și prea grăbită poate ca să-l cucerească, tânăra a cam încurcat ordinea ideilor! Acesta a fost momentul în care toată lumea din platou s-a amuzat copios!

Când Liviu Vârciu de la „Rămân cu tine” a ajuns în dreptul pupitrului său, Cătălina a dezvăluit, cu o sinceritate ieșită din comun:

citește și: Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

„Îmi plac copiii, cățeii și vreau să fac și pui! De căței!”, a fost replica blondei, care apoi a izbucnit în râs, după ce a realizat ce mesaj a transmis.

„Te rog eu frumos, reformulează! Cum ai zis?!”, a fost reacția extrem de amuzată a lui Liviu Vârciu.

Ce a vrut Cătălina de la emisiunea „Rămân cu tine” să transmită, de fapt? Află totul urmărind emisiunea de diseară, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri