Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

În prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Sergiu Bulc și Lavinia au ales să meargă la o întâlnire romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Cum au decurs lucrurile între cei doi?


Sergiu Bulc s-a prezentat în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Sergiu Bulc și Lavinia de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

Am aflat astfel că acesta este de meserie tâmplar, după ce și-a ratat cariera de fotbalist. Un detaliu surprinzător a fost atunci când ne-am amintit faptul că Sergiu Bulc a participat la emisiunea „X Factor” de la Antena 1, fiind nu doar pasionat de muzică, ci și convins că are o voce bună! A încercat să demonstreze acest lucru și în show-ul „Rămân cu tine”, interpretând o piesă celebră.

citește și: După votul de la X Factor, Sergiu a fost pus la zid de concurentele din emisiunea Rămân cu tine: „Știți cum se spune, în relațiile la distanță sunt fericiți toți patru”

Totuși, atitudinea de rockstar a acestuia nu a părut să le impresioneze pe multe dintre concurentele din emisiune, spre surprinderea lui Sergiu Bulc, care la final a ales să meargă la întâlnire cu Lavinia!

„Am așteptat momentul ăsta mult, jur. Nu m-aș fi așteptat niciodată să ies la un date cu un tip de 27 de ani, dat mi se pare mult mai matur. Mă bucur foarte mult să văd că intuiția mea nu mă înșeală”, a dezvăluit Lavinia, încântată de faptul că îl poate cunoaște mai bine pe Sergiu Bulc, în cadrul cinei romantice.

Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

Sergiu Bulc și Lavinia au fost la întâlnire, în casa „Rămân cu tine” de la Antena 1

Pretendentul nu a părut deranjat de faptul că femeia din fața lui are 33 de ani și este așadar mai mare. Într-un cadru romantic, organizat în casa „Rămân cu tine” de la Antena 1, cei doi au trecut peste cină și au ajuns chiar să danseze, în timp ce Sergiu Bulc a cântat o celebră melodie a lui Bruno Mars. Practic, mai romantic de atât nici că se putea!

citește și: S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-a unit

„M-a impresionat la ea că este genul de persoană simplă, dar cu gust. Te atrage felul ei de-a fi, mie genul ăsta de femeie îmi place”, a mărturisit pretendentul, încântat de prima întâlnire pe care a avut-o cu Lavinia.

„Eu zic că merită să încerc”, a fost părerea concurentei de la emisiunea „Rămân cu tine”, vizibil impresionată de cât de bine au mers lucrurile la cina romantică!

citește și: „Fetelor, v-ați grăbit”. Flavian de la Rămân cu tine e pâinea lui Dumnezeu, dar nimeni nu l-a vrut! Care a fost motivul

Urmărește clipul video de mai sus din a doua ediție a show-ului ca să descoperi mai multe despre cei doi concurenți!

Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Video