Antena Căutare

Anca Țurcașiu, impecabilă într-o rochie neagră, fără mâneci, la Revelionul Starurilor 2022. A impresionat cu un guler imperial

Solista care a cucerit publicul cu hit-uri precum "De dragoste" sau "Așa te vreau" a pășit în platoul de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor într-o ținută spectaculoasă. Anca Țurcașiu a strălucit în negru, spre încântarea fanilor care îi urmăresc cariera de ani de zile.

colaj cu anca turcasiu imbracata intr-o rochie neagra asimetrica in platoul emisiunii Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor Galerie
Anca Țurcașiu, invitata lui Dan Negru la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor. Artista a strălucit într-o rochie neagră | Antena 1

Vedeta filmului "Miss Litoral", care este, adepta unui stil de viață vegetarian de peste 30 de ani, și-a scos silueta în evidență într-o ținută neagră, cu detalii imperiale în zona gâtului și încheieturilor.

Fosta parteneră a lui Gheorghe Gheorghiu și-a accesorizat rochia cu pantofi negri, cu toc, un guler bătut în pietre și mănuși.

Anca Țurcașiu a spus "da" provocării lansate de Dan Negru și s-a alăturat echipei Clasicilor din Războiul Generațiilor. Potrivit formatului, alături de mari nume ale showbiz-ului autohton, ea a fost pusă în situația de a demasca starurile ascunse în spatele machiajului și efectelor speciale.

Anca Țurcașiu, invitata lui Dan Negru la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele pe care au mizat Antena 1 și Dan Negru în noaptea dintre ani.

Citește și: EXCLUSIV. Dan Negru, detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor

Cei peste 120 de invitați de seamă s-au alăturat programului special, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane.

Anca Țurcașiu a acceptat invitația după o perioadă dificilă a vieții ei. La un an de la divorțul de Cristian Georgescu, artista a lăsat problemele în urmă și a mizat pe talentul său pentru a încânta publicul.

“Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit artista.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, show total pe Antena 1

Fiecare vedetă din spatele măștilor lui Dan Negru a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit cinci ore.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării celor mai multe dintre măşti tocmai în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles. Pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie.

Citește și: Secretele măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru

11 măști au fost gândite pentru Revelionul Starururilor 2022, iar una dintre surprize l-a avut în prim-plan pe maestrul Gheorghe Zamfir, care a acceptat invitaţia de a interpreta pentru publicul Antena 1 muzică de suflet.

Întrebat cum vedete simetria cifrelor - 2022 și 22 de ani de spectacol pentru Revelionul de la Antena 1, Dan Negru a răspuns: "Nu m-am gândit niciodata la simetria cifrelor, pentru că nu e un subiect pe care să-l stăpânesc în vreun fel. Dar cred că exista și în cifre un adevăr. Nu am simțit pandemia în programul de revelion, mai ales că am respectat absolut toate normele impuse. Măcar atât sa putem oferi câteva ore, de revelion, senzația că totul e ca înainte."

Detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru pe 31 decembrie 2021, de la 22:00, la Antena 1... Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru i-a complimentat apariția: "Stai, să n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Revelionul Starurilor 2022, 31 decembrie 2021. Cetățeanul turmentat. Scenetă amuzantă cu Vasile Muraru și Valentina Fătu Revelionul Starurilor 2022, 31 decembrie 2021. Cetățeanul turmentat. Scenetă amuzantă cu Vasile Muraru și Valentina Fătu Vineri, 31.12.2021, 11:08
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Iuliana Beregoi, ținuta în care a strălucit artista la Revelionul lui Dan Negru. Costumul ei angelic a adus-o în centrul atenției

Iuliana Beregoi, ținuta în care a strălucit artista la Revelionul lui Dan Negru. Costumul ei angelic a adus-o în centrul atenției

Frumoasa cântăreață a impresionat cu ținuta ei, angelică datorită culorii și sport datorită croiului pe care l-a ales. Cu un machiaj natural, Iuliana a întors toate privirile.

Sambata, 01.01.2022, 04:00
Cine a fost Extraterestrul. Premiul uriaș pus la bătaie de Dan Negru în seara de Revelion: “Ce generos ești, măi Negrule!”,

Cine a fost Extraterestrul. Premiul uriaș pus la bătaie de Dan Negru în seara de Revelion: “Ce generos ești, măi Negrule!”,

Următorul personaj celebru se ascundea în spatele măștii unui extraterestru. La Revelionul Starurilor 2022, vedetele au rămas uimite când au văzut cadrul de excepție.

Sambata, 01.01.2022, 03:45
Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, nu Tik Tok"

Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, nu Tik Tok"

Dan Negru l-a prezentat drept unul dintre cei mai mari mutanți din lume, din filmele SF foarte cunoscute. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul mutant, de la copii până la bunici. A intrat în scenă Omul Apocalipsei.

Sambata, 01.01.2022, 03:20
Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau masca jos”

Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau masca jos”

Următorul personaj cu o mască greu de ghicit a fost Kral, personajul din Star Trek. Vedetele s-au grăbit să ghicească rapid cine e vedeta din spatele măștii, dar costul și machiajul au fost atăt de bine făcute încât le-a fost extrem de dificil.

Sambata, 01.01.2022, 02:55
Ultimele știri
x