Antena Căutare

Ardeal vs Muntenia, o nouă confruntare a Pârșilor circumspecți contra Marmotelor vesele la România are Roast

Mâine seară, Micutzu prezintă confruntarea roast-ului dintre Ardeal și Muntenia, începând cu ora 20.30, la Antena 1. Marmotele vesele și Pârșii circumspecți vor lua la roast cele două regiuni în speranța de a câștiga o sumă cât mai mare din cei 10.000 de Lei puși în joc și în această nouă ediție. Loredana, alături de invitații săi, Zdob și Zdub, Cabron, Dan Ciotoi și Mihai Teacă, vor face un show incendiar acompaniați de orchestra Agurida.

Loredana pe scena România are roast Galerie
Mâine seară, Micutzu prezintă confruntarea roast-ului dintre Ardeal și Muntenia, începând cu ora 20.30, la Antena 1. | Antena 1

Cea mai nouă ediție România are Roast aduce echipele Pârșilor circumspeți și Marmotelor vesele în două noi orașe, Brașov și Târgoviște. În timp ce Pârșii circumspecți au vizitat orașul Brașov pentru a crea cele mai bune roast-uri pentru Ardeal, Marmotele vesele au fost în deplasare la Târgoviște pentru roast-ul Munteniei.

Pârșilor circumspecți și Marmotelor vesele se vor confrunta din nou la România are Roast

Mâine seară, cele două echipe se întâlnesc în platoul România are Roast pentru ca publicul să decidă regiunea câștigătoare.

Una dintre locațiile vizitate de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță în Târgoviște a fost Muzeul Poliției Române. „Nu știam că în Târgoviște este singurul muzeu al poliției”, a fost surprinderea lui Teo Ioniță, mezinul echipei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cristi Popesco, roast neiertător la adresa Ardealului. S-a râs în hohote

Un alt membru al echipei fascinat de muzeu a fost Nelu Cortea care a declarat: „A fost un vis împlinit să pun pe mine o vestă FBI”. Proba pe care au avut-o de parcurs i-a pus în dificultate pe cei cinci membri ai echipei Marmotele vesele: „Eram ca niște copii. Când ajungeam dintr-o cameră în alta, uitam tot văzusem înainte”, a confirmat Teodoara Nedelcu. În tabăra cealaltă, Pârșii circumspecți aflați în Brașov au îmbrăcat armuri medievale și au luat la pas orașul dintre munți.

„Nu știu cum s-a nimerit să fiu iar în echipă cu Frînculescu”, a spus Maria Popovici după formarea echipelor de pe strazile Brașovului. Armurile pe care Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco și Dan Frînculescu le-au îmbracat în cadrul uneia dintre probe le-au îngreunat misiunea celor cinci pârși: „Mereu trag bățul scurt. Zalele erau mai grele decât mine”, a spus Cosmin Natanticu. Mâine seară, de la 20.30, la Antena 1, cele două echipe revin în platoul Râmania are Roast unde Micutzu va modera confruntarea celor două regiuni: Ardeal și Muntenia.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Maria Popovici, roast acid la adresa colegilor. Nu au știut ce i-a lovit

În cea mai nouă ediție România are Roast, Loredana va urca pe scenă alături de patru invitați speciali, Zdob și Zdub, Cabron, Dan Ciotoi și Mihai Teacă, și acompaniați de orchestra Agurida, vor ridica concurenții și publicul la dans.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x