Antena Căutare

România are Roast sezonul 1. Cine este Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră

Teo Ioniță este cel mai tânăr comediant de la noi și unul dintre stand-upperii de la România are Roast. ”Mi-am plăcea să intru într-o competiție de glume cu Micutzu!”, spunea Teo în 2020 și iată-l acum printre comedianții de la show-ul prezentat de Cosmin Nedelcu la Antena 1.

colaj de imagini cu echipa marmotele vesele de la romania are roast si teo ionita Galerie
Teo Ioniță este cel mai tânăr comediant de la noi și unul dintre stand-upperii de la România are Roast. ”Mi-am plăcea să intru într-o competiție de glume cu Micutzu!”, spunea Teo în 2020 și iată-l acum printre comedianții de la show-ul prezentat de Cosmin Nedelcu la Antena 1. | Antena 1

Teo Ioniță avea doar 13 ani când și-a descoperit pasiunea pentru stand-up comedy. La acea vreme, tânărul devenea cel mai tânăr comediat de Open Mike.

Cine este Teo Ioniță de la România are Roast de la Antena 1

Teo Ioniță are 19 ani și este îndrăgostit de umorul de calitate. În timpul liber, Teo scrie glume căci îi place să aibă material proaspăt și să fie întotdeauna pregătit când ajunge în fața publicului său.

”Dacă vrei cu adevărat să faci asta, trebuie să te implici full-time şi să te implici calumea. Mulţi oameni nu se implică full-time. Eu îmi scriu materialul de acasă, cu ce îmi vine mie, ce mi se pare mie amuzant, şi după mă duc, dau pe scenă, văd dacă se râde sau nu şi cam asta e! ”, declara Teo în 2020.

Și părinții îl susțin, ba chiar ei i-au deschis poarta către industria amuzamentului. Cu toate astea, Teo nu face glume acasă și povestește că părinții trebuie să vină la show-urile sale pentru a le auzi.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor Circumspecți

Într-un interviu pentru Observator, Teo Ioniță rememora un moment în care cei dragi l-au luat prin surprindere și au mers la unul dintre spectacolele sale.

”Au venit la un show şi fix înainte să intru pe scenă m-am întâlnit cu taică-miu şi a fost o BIIIp ce cauţi aici! Eu aveam şi nişte glume despre el şi le-am dat cu şi mai mult patos petru că ştiam că e acolo!”, povestea tânărul comediant de la România are Roast.

Teo Ioniță strânge zeci de mii de vizualizări pe Youtube

Plin de emoții, Teo Ioniță are puterea să umple întreaga sală atunci când urcă pe scenă. Înarmat cu glume bune, micuțul stand-upului românesc provoacă hohote de râs.

Nu doar la spectacolele sale de comedie oamenii se distrează, ci și în mediul online, căci Teo își urcă materialele pe Youtube. Show-urile lui strâng zeci de mii de vizionări în mediul online și în comentarii este felicitat pentru curaj, autoironie și inspirație.

Dacă sunteți curioși cum arată un spectacol marca Teo Ioniță, puteți urmări clipul de mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La România are Roast el face parte din echipa Marmotele vesele, condusă de Cătălin Bordea, și ai cărei membrii sunt și Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu.

„Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neașteptate. Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte și această titulatură. În călătoria noastră prin țară ne-am simțit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut șansa să fim iar copii și ne-am distrat.

Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri și momente de improvizație bazate pe experiențele noastre de prin țară”, a dezvăluit căpitanul echipei Marmotele vesele, Cătălin Bordea.

România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor circumspecți... Premiera România are Roast, astăzi, de la 20.30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x