Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Marmo TV, adevăratele știri despre Sibiu, cu accent ardelenesc: „Nu așe”

Nelu Cortea și Radu Bucălae au adus adevăratele știri despre Sibiu la România are Roast. În această ediție, cei doi comedianți au încercat să schimbe puțin tactica, dar ce a ieșit a stârnit hohote de râs în platou. Iată cum s-au descurcat.

radu bucalae si nelu cortea marmo tv romania are roast 8 iunie Galerie
Nelu Cortea nu a mai rezistat și l-a întrerupt pe colegul lui de la Marmotele vesele, Radu Bucălae, chiar în timpul momentului. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat, iar schimbul lor de replici a fost fabulos. | Antena 1

Încercarea de a face cele mai bune roast-uri despre România a dus echipa Marmotele vesele într-un alt oraș simbolic, Sibiu. Mâncarea tradițională dusă la superlativ, dar și stânele de oi din împrejurimi și tradițiile specific locului fac din Sibiu un izvor nesecat de inspirație pentru materiale roast-urilor celei mai noi ediții România are Roast.

Astfel, după ce au experimentat viața la stână și au alergat în căutarea mai multor plicuri pe străzile Centrului Vechi al orașului, cei cinci membri ai echipei s-au întors în platou pentru un roast ca la carte.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Radu Bucălae a încercat să citească „adevăratele știri despre Sibiu” cu accent ardelenesc. Cum a reacționat Nelu Cortea

„No, seara bună și bine v-am găsit la Update de Transilvania. Eu sunt Nelu Cortea din Burlaca, ficioru' lu' Ion și Viorica, el e Bucălae din…”, a început în forță, Nelu Cortea, singurul comediant ardelean de la România are Roast.

„Din Gorj, de-al lu' Maria și Constantin”, a completat Radu Bucălae.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, interviu cu un cioban:„Aia-i brânză?”

Nici nu au început bine momentul, că Nelu Cortea l-a și întrerupt pe colegul lui de la pupitru și l-a pus să citească știrile cu accent ardelenesc. Ce a urmat a stârnit hohotele de râs ale celor din platou.

„Un angajat al fabricii de lactate din Burdufu, o fo' prins în timp ce își freca cățelul deasupra vailingului de lapte, destinat faimoasei brânze de Sibiu”, a fost replica după care nimeni nu s-a mai putut abține.

„De ce ești basarabean?”, l-a criticat imediat colegul din echipa Marmotelor vesele.

Nimeni nu a mai putut fi atent la glumele celor doi pentru că accentual ardelenesc al lui Radu Bucălae a atras de departe toată atenția. Iar Nelu Cortea a comentat pe această tema pe tot parcursul momentului.

„Așa știu eu ardelenește”, a încercat să se apere comediantul.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cristi Popesco, roast neiertător la adresa Ardealului. S-a râs în hohote

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și:

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Pârșii circumspecți, haz de necaz despre Valea Prahovei: „Sunt... România are Roast, sezonul 1. Cum s-au descurcat Marmotele vesele la mulsul oilor. Cine a salvat echipa: „Io-s ăla țăran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x