Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Micutzu, înlocuit în rolul de prezentator. Cine i-a luat locul

Rămas în pană de idei, Micutzu i-a cedat locul de prezentator unui membru al echipei Marmotele vesele. Sub atenta lui îndrumare, noul prezentator de la România are Roast, a prezentat următorul moment, în aplauzele adversarilor.

colaj foto micutzu romania are roast 15 iunie Galerie
Teo Ioniță l-a înlocuit pe Micutzu la România are Roast. Cum s-a descurcat când a prezentat următorul moment. | Antena 1 / Romania are Roast

Cea de-a șasea ediție de România are Raost, continuă cu și mai multe glume și voie bună. După ce s-au întors de pe teren, unde au fost nevoiți să gătească o ciorbă lipovenească de pește, Pârșii circumspecți au revenit în platou.

Rămas în pană de idei, Micutzu a hotărât să îi cedeze locul de prezentator lui Teo Ioniță. Cel mai tânăr comediant din platoul România are Rost a urcat pe scenă și ce a urmat a a stârnit hohote de râs.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspuns Micutzu

Teo Ioniță l-a înlocuit pe Micutzu la România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Cum s-a descurcat puștiul

„Mai are cineva o glumă”, a întrebat Micutzu. „Eu!”, a răspuns rapid Teo Ioniță. „Știți ce face Dunărea la sală? Brațe”, a fost gluma cu care puștiul l-a convins pe Micutzu să-i cedeze locul de prezentator.

„Ia vino puștiu și prezintă tu”, a fost răspunsul lui. Teo Ioniță a acceptat provocarea și a urcat pe scenă pentru a prezenta momentul Pârșilor circumspecți, sub atenta îndrumare a gazdei show-ului.

„Nu așa! Ca și cum nu există ziua de mâine”, i-a spus Micutzu. Stai, stai, puștiu. Vezi că se aprinde lumina aia roșie? Te uiți la camera aia”, i-a mai explicat el.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Teo Ioniță și Radu Bucălae au prezentat adevăratele știri din Muntenia

„După ce am văzut ce au făcut Pârșii circumspecți pe teren, acum hai să vedem și momentul lor amuzant”, a spus Teo Ioniță, extrem de relaxat, în aplauzele colegilor.

„Cu 30.000 de Euro mai ieftin”, a glumit și Mincu.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cristi Popesco, roast neiertător la adresa Ardealului. S-a râs în hohote

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Iulia Albu, roast acid la adresa lui Micutzu: „Fii puțin crea... România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Mincu și Dan Frînculescu, roast spumos despre animalele din D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x