Antena Căutare

Adrian Popa, 2 in 1 spectaculos: dans contemporan si breakdance!

Adrian Popa recunoaste ca a inceput dansul intr-o casa la tara, pe un camp, si putini au avut incredere in ceea ce face. Chiar l-au descurajat. Dar e un ardelean incapatanat si a reusit tot ce si-a propus, in materie de dans. Are si un motto: "Nu ai nevoie de bani, ca sa dansezi"! Si inca ceva: isi face singur coregrafiile!

Adrian Popa recunoaste ca a inceput dansul intr-o casa la tara, pe un camp, si putini au avut incredere in ceea ce face. Chiar l-au descurajat. Dar e un ardelean incapatanat si a reusit tot ce si-a propus, in materie de dans.

Are si un motto: "Nu ai nevoie de bani, ca sa dansezi"! Si inca ceva: isi face singur coregrafiile!

Avea 17 ani, cand s-a prezentat la auditii. Atunci, miscarile sale au fost adevarate reprezentatii de forta si pasiune. Evident, atunci, numarul lui a lasat juriul cu gura cascata. Ca si acum, in a doua gala.

Nici de aceasta data nu s-a dezmintit si a dansat la fel de frumos, cuceritor si spectaculos. Pe melodia trupei Cargo, "Daca ploaia s-ar opri".

Monica Petrica l-a "mirosit"... inca de la inceput: "Pentru ca vine de la Liceul de Coregrafie, ma asteptam sa fie foarte bun, insa ne-a surprins pe toti. A fost extraordinar!".

Iar dupa prestatia sa, prim-balerina Operei Nationale Romane a adaugat: "Sunt foarte mandra de tine, de ceea ce vad aici, ce ai facut tu in aceasta seara. Tehnica de care dai dovada. Ceea ce faci tu la varsta ta e coplesitor, nu oricine poate sa faca asta. Steaua mea e aurie!".

Si CRBL l-a laudat pe tanarul artist: "E foarte greu sa fii singur pe scena si sa acaparezi toti ochii, fiind un pic mai simplu pentru o trupa. Mi-a placut foarte mult fuziunea pe care ai facut-o intre contemporan si tot ce tine de breakdance sau street-dance. Ai o energie si o explozie in miscari foarte bune si se vede ca la fieare numar de dans pierzi un pic din sufletul tau. Mi-a placut atat de mult incat o stea aurie e prea putin. Bravo, felicitari din suflet". Si la final i-a dat un sfat prietenesc: "Zambeste mai mult, pentru ca meriti!"...

Mihai Bendeac i-a reprosat cateva aspecte vestimentare, dar a trecut repede peste acest mic inconvenient si a recunoscut ca ii face viata imposibila (din punct de vedere al jurizarii - n.r.): "Ai venit tare din spate, ti-ai pus sufletul pe scena si nu pot sa spun decat ca iti multumesc, prietene. Prin ceea ce faci, dai sens prezentei mele aici". O stea galbena si din partea actorului jurat.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!


La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (5 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 6 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Adrian Popa nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa il ajuti chiar tu:

Voteaza acest concurent prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Adrian”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Ard in flacari... Fabian Sanchez, incendiar la "Romania Danseaza"!... Studentele de la KULT VIBE lovesc din nou: TREI STELE AURII!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x