Antena Căutare

Diana, 17 anisori si un trup DEMENTIAL... La fel si dansul!

Camerele, pe pozitii! Luminile, verificate! Juriul... in asteptare. Pe scena intra Diana, o tanara de numai 17 ani. Are tot ce-i trebuie: trup, privire, zambet, atitudine. Si talent! Mihai Bendeac ridica spranceana. Nu o face foarte des. „Esti foarte frumoasa”. I-o spune din prima, in numele telespectatorilor. Era si greu sa-ti dai seama!

Camerele, pe pozitii! Luminile, verificate! Juriul... in asteptare. Pe scena intra Diana, o tanara de numai 17 ani. Are tot ce-i trebuie: trup, privire, zambet, atitudine. Si talent! Mihai Bendeac ridica spranceana. Nu o face foarte des. „Esti foarte frumoasa”. I-o spune din prima, nu sta pe ganduri. Nu are de ce.

Se aude muzica… latino, apoi ceva din Tracy Chapman… “Give me a reason”. Diana se misca demential, CRBL canta, Monica e prinsa in miraj. E spectacol, suntem la "Romania Danseaza", iar pustoaica noastra stie EXACT de ce a venit in fata juriului.

Acea miscare… acea miscare de la inceput, cand, atentie, cu o mana mangaie costumul, iar cu cealalta imita atingerea unui barbat, il innebuneste pe Jorge! Se cer explicatii in culise. Hotarat lucru, Diana are sange fierbinte, latin…

Momentul de magie ia sfarsit. Nu mai stam la discutii, Diana, TREI STELE AURII, par a spune juratii. Vei merge mai departe!

Pentru ca meriti…

Cei mai talentati copii au aratat cat de bine se misca la "Romania Danseaza"... Lady Gaga si-a trimis fetitele la cel mai tare show de dans!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x