Antena Căutare

The bees: Doua albinute care au cules trei stele rosii!

Ca sa-i intepe pe jurati cu cele mai tari miscari de dans, doua albinute sunt pregatite sa faca senzatie... Hai, bzzz pe scena!

Ca sa-i intepe pe jurati cu cele mai tari miscari de dans, doua albinute sunt pregatite sa faca senzatie... Hai, bzzz pe scena!

Manifestul e scurt: "Noi suntem putin zapacite, dar muncitoare ca albinutele! Foarte zburdalnice, fericite, bucuroase mereu... Cand dansam suntem fericite!"

Pe scurt, The bees. Albinutele! Dulci ca mierea, cu aripioare si tot ce trebuie!

Au zburat de la Costesti, Arges, tocmai pentru a prinde emotiile scenei... Dar au zburat degeaba. Cu trei stele rosii nu faci treaba buna. Poate anul viitor!

Ele nu au fost singurele concurente din aceasta editie care nu vor merge mai departe. Alte doua fete cucuiete, intitulate C&L, vor trebui sa se mai antreneze. "E ca o repetitie in fata oglinzii din dormitor", spune CRBL despre dansul lor. Au primit, totusi, o steluta aurie de incurajare de la Mihai Bendeac.

Urmeaza, apoi, un cuplu. Au incercat sa danseze un fel de... regaetton. Insa le-a lipsit sincronizarea si au gresit cativa pasi. De aceea, au primit trei stele rosii.

Radu Domsa, "specialistul" in dans experimental!... MiniBlockBusters - un baiat si patru fete! De trei stele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x