Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Dorian Popa din Sacrificiul are o vilă ca la Hollywood! Cum arată locuința artistului

Casa lui Dorian Popa este aproape gata! Artistul a vrut să împărtăşească şi cu fanii bucuria noii locuinţe, aşa că a arătat cele mai extravagante piese, din vila sa de lux!

Cum arată casa lui Dorian Popa din serialul Sacrificiul?

sursa foto: spynews.ro

Casa lui Dorian Popa este aproape gata! Artistul a vrut să împărtăşească şi cu fanii bucuria noii locuinţe, aşa că a arătat cele mai extravagante piese, din vila sa de lux!

Cu 300.000 de euro, Dorian Popa a reuşit să îşi îndeplinească cel mai frumos vis. Vila arată ca cea a unei vedete de la Hollywood, căci oricine s-ar simți ca un adevărat rege într-un asemenea castel. Starul nu va locui singur, ci alături de iubita sa, Claudia!

Dorian Popa, pe care îl vom revedea în sezonul 2 al super serialului Sacrificiul, a investit o sumă fabuloasă în această casă și a optat pentru un stil minimalist, în care predomină albul imaculat! Led-uri, cristale, multe oglinzi și materiale speciale, asta a ales artistul pentru locuința visurilor sale!

Cum arată totul? Descoperă imagini incredible urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea celor de la Antena Stars!

Pe Dorian Popa îl puteți revedea în sezonul 2 al serialului Sacrificiul, ce revine la Antena 1 pe 12 februarie, de la ora 20:00. Serialul Sacrificiul poate fi văcut live pe antenaplay.ro!

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro