Antena Căutare

Helmut Duckadam, Petre Roman, Anna Lesko, Laura Lavric, Nico și Jean de la Craiova s-au aflat în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Celebrități din sport, politică și lumea artistică s-au aflat în spatele măștilor joi seara, pe “Scena misterelor”, și au pus în încurcătură vedetele din platou care au avut misiunea să le ghicească.

Celebrități din sport, politică și lumea artistică s-au aflat în spatele măștilor joi seara, pe “Scena misterelor”, și au pus în încurcătură vedetele din platou care au avut misiunea să le ghicească.

Legendarul portar al echipei Steaua, Helmut Duckadam, fostul prim-ministru al României, Petre Roman, și cântăreții Anna Lesko, Laura Lavric, Nico și Jean de la Craiova au întruchipat șase personaje celebre, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1. Prin intermediul acestora, telespectatorii au avut ocazia să ajungă în lumea casinourilor din Las Vegas, pe Arca lui Noe și în mirificul decor al planetei Pandora, din filmul “Avatar”.

Anna Lesko a fost superba prințesă albastră din “Avatar”, Laura Lavric l-a întruchipat pe unul dintre cei mai mari cuceritori din istorie, conducătorul mongol Ginghis Han, iar celebrul portar Helmut Duckadam s-a deghizat în căpcăunul Shrek. Politicianul Petre Roman s-a ascuns în spatele personajului biblic Noe, Nico a fost un imitator mai puțin inspirat al lui Elvis Presley, în timp ce Jean de la Craiova a urcat pe scenă în rolul tăurașului Ferdinand. Ajutoare de mască au fost cunoscuți actori ai scenei românești: Claudiu Bleonț, Tania Popa, Nicodim Ungureanu și Alin Gheorghișan. Un alt invitat special al serii a fost Radu Sârbu, fostul component al trupei O-Zone.

Zece vedete, împărțite în două tabere, au trebuit să ghicească cine se află în spatele măștilor. Diana Munteanu, Pepe, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț au făcut echipă sub numele Galacticii, pe când Rona Hartner, Dorian Popa, Andrei Duban, Amna și Cezar Ouatu au fost în echipa Starurilor.

După dispute aprige și amuzante deopotrivă, și după haioasele probe pe care le-au avut de trecut, în încercarea de a obține indiciile puse în joc de prezentatorul show-ului, Galacticii au fost declarați câștigătorii serii.

Cine sunt următoarele șase celebrități care au acceptat să intre în jocul măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joia viitoare, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Spectacol savuros și plin de surprize, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”. Romică Țociu i-a tăiat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x