Antena Căutare

Show și așa 2022. Nico a făcut senzație într-o rochie superbă. Artista a cântat cu Stelu Pandelescu și taraful George Pătrașcu

Nico a făcut senzație cu ținutele pe care le-a purtat la Revelion, Show și așa 2022, de la Antena 1. Artista a impresionat nu doar cu silueta, ci mai ales cu vocea inconfundabilă.

colaj foto cu nico in diferite tinuta la emisiunea show si asa Galerie
Nico a făcut senzație cu ținutele alese în cadrul emisiunii Show și așa | Antena 1

Una dintre cele mai frumoase apariții din cadrul emisiunii Show și așa de la Antena 1 a fost celebra cântăreață Nico. Artista a impresionat prin ținutele alese, dar mai ales cu momentul muzical inedit oferit, cu care a reușit să încânte și să binedispună pe toată lumea.

Nico a făcut senzație cu ținutele alese pentru Revelion, la emisiunea Show și așa 2022 de la Antena 1

Nico este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și aceasta nu are nevoie de alte prezentări. Dincolo de vocea cu totul și cu totul specială, cântăreața reușește să facă din fiecare apariție a sa un moment deosebit.

Așa s-a întâmplat și în cadrul emisiunii Show și așa, unde numeroase vedete au petrecut la Revelionul de la Antena 1. Inițial, aceasta și-a făcut apariția într-un costum negru, format din pantaloni și sacou lung. Ulterior însă, ținuta elegantă și totodată sobră a fost înlocuită cu o superbă rochie mulată de un roșu aprins, cu mâneci largi. Pantofii negri și cu toc înalt au completat de minune ținuta, făcând-o pe Nico să strălucească pe scena emisiunii Show și așa.

Aceasta a dezvăluit că a pregătit un proiect în domeniul muzicii lăutărești pentru anul 2022 și că are toate șansele să se bucure chiar și de un hit. Alături de Stelu Pandelescu și de taraful George Pătrașcu, artista a oferit pentru spectatori și telespectatori un moment muzical cu totul și cu totul special, potrivit pentru petrecerea de Revelion.

Cheful de petrecere i-a cuprins pe toți imediat, așa că puțini au fost cei care au stat deoparte fără să cânte sau să danseze.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Show și așa de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul.

Andrei Ștefănescu se „duelează” cu Liviu Vârciu la „Show şi-aşa!” de la Antena 1

Mirela Vaida le va lansa lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu o provocare în seara de 31 decembrie 2021, înainte de Revelion.

„Îmi propun ca în seara aceasta, Liviu şi Andrei să le arate telespectatorilor că pot funcţiona şi separat!”, a spus ea.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Astfel, Liviu va conduce tabăra actorilor, în vreme ce Andrei va fi căpitanul cântăreţilor, într-o confruntare din care trebuie să se decidă care este cel mai important ingredient al unei petreceri reuşite, muzica sau umorul.

Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Andreas Petrescu şi Cristi Iacob vor face parte din echipa actorilor, împreună cu Liviu Vârciu, în vreme ce Georgiana Lobonţ, Claudiu Ghiţulescu, Nico, Marcel Pavel şi Gelu Voicu i se vor alătura lui Andrei Ştefănescu, în tabăra cântăreţilor.

Show și așa 2022. Georgiana Lobonț a atras toate privirile cu o rochie specială, cu mâneci clopot și elemente tradiționa... Show și așa 2022. Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu au cântat live, într-un duet de excepție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x