Ciprian Marica s-a căsătorit în secret? Detaliul important care naște întrebări!

Ciprian Marica și Ioana Marcu au fost nașii de cununie al celebrului cuplu Ioana și Ilie Năstase, care s-au căsătorit în weekend.

marica

După evenimentul surpriză care a avut loc, acela în care Ilie Năstase și Ioana au făcut publice fotografii de la evenimentul căsătoriei religioase lăsând pe toată lumea uimită,deoarece cei doi erau pe punctul de a se despărți si nimeni nu se aștepta la o astfel de schimbare de plan în viață celor doi.

Surpriză de proporții! Când lumea îi credea despărțiți, Ilie Năstase a făcut-o pe Ioana mireasa lui! |VIDEO

Ciprian Marica s-a căsătorit în secret? Detaliul important care naște întrebări!

Marica nasul lui Nastase

fanatik.ro

Odată cu acest eveniment s-a aflat și faptul ca fostul fotbalist Ciprian Marica, împreună cu partenera sa Ioana Marcu au fost nașii cununiei religioase a cuplului Năstase.

Ilie Năstase refuză divorţul de Ioana! Tenismenul și-a amenințat consoarta că nu va veni la tribunal! |Video

Pornind de la acest detaliu, evident jurnaliștii au început să-și pună întrebări cu privire la relația dintre Marica și frumoasa Ioana, mama copiilor lui. Întrucât, conform tradiției și religiei nașii de cununie trebuie să fie căsătoriți religios.

Ce spunea Ciprian Marica despre căsătorie

Celebrul fotbalist a declarata de mai multe ori că nu se gândește la căsătorie și că deși, are doi8 copii împreună cu Ioana, niciunul dintre ei nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile, important fiind sentimentele și fericirea în cuplu.

Ilie Năstase, pe punctul de a fi din nou burlac?

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, spune Ciprian Marica, conform Viva.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri