Prințul Philip, operat pe cord. Cine este singura persoană care l-a vizitat la spital

Prințul Philip a fost externat după operația pe cord, care l-a ținut spitalizat aproape patru săptămâni.

De la spitalizare, Prințul Philip a fost vizitat de către fiul său, Charles

Getty Images & Profimediaimages.ro

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, a fost inițial internat la spitalul privat londonez King Edward II pe 16 februarie pentru câteva zile de ”odihnă” și ca să fie ținut sub observație. Ulterior, s-a dovedit că Philip avea o infecție.

La începutul lunii martie, a fost transferat la Sf. Bartolomeu, un spital specializat în îngrijirea cardiacă, pentru teste și investigații care au arătat că Prințul Philip trebuie să fie supus unei operații pe cord.

Care este starea de sănătate a Prințului Philip

Palatul Buckingham nu a dezvăluit detalii despre cea mai recentă intervenție chirurgicală a prințului, cu excepția faptului că operația a fost una ”reușită”.

Citește și: De ce nu doarme Regina Elisabeta a Angliei în același dormitor cu soțul ei. Motivul e cel puțin bizar

Pentru a se recupera complet, soțul Reginei Elisabeta a mai fost internat doar câteva zile la spitalul King Edward VII, unde a fost transferat înapoi pe 5 martie.

Pe 16 martie 2021, el a fost externat, iar fotografii publicațiilor l-au fotografiat în timp ce se îndrepta spre Castelul Windsor.

Perioada neplăcută prin care trece acesta coincide cu consecințele în curs de desfășurare ale acuzațiilor de racism făcute de nepotul său, Prințul Harry, și Meghan Markle în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey.

Cuplul a susținut că o rudă și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cât de ”întunecat” ar fi bebelușul lor nenăscut, fără să dezvăluie identitatea persoanei în cauză. Oprah a spus ulterior că cei doi nu se refereau la Regină sau Prințul Philip.

Citește și: Prințul Harry, gest emoționant pentru Prințesa Diana în plin scandal cu familia regala britanică

Cine este singura persoană care l-a vizitat pe Philip la spital

De la spitalizare, Prințul Philip a fost vizitat de către fiul său, Charles. Regina, în vârstă de 94 de ani, a continuat să-și îndeplinească sarcinile regale prin video-conferință la Castelul Windsor, unde cuplul a stat în timpul pandemiei COVID-19.

Citește și: Reacția Prințului Charles după interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry la Oprah. Ce spune despre afirmațiile celor doi

În 2011, după ce a suferit dureri în piept, Prințului Philip i s-a pus un stent coronarien pentru a repara o arteră blocată.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri