Reacția Prințului Edward după ce s-a aflat că Prințul Phillip, 99 de ani, se luptă cu o infecție și rămâne internat

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în urmă cu o săptămână.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în urmă cu o săptămână

Getty Images

La acel moment, reprezentanții Palatului Buckingham afirmau că starea de sănătate a acestuia nu este precară, însă curând medicii au decis să-l mai rețină pe Prințul Philip în unitatea medicală.

”După cum am spus anterior, medicul acționează cu multă precauție. Ducele este într-o stare bună.”, a declarat o sursă apropiată familiei regală pentru The Sun.

Pe data de 24 februarie 2021, Palatul a anunțat că Prințul Philip suferă de o infecție, însă se simte "confortabil şi răspunde la tratament".

Reacția Prințului Edward după ce a aflat diagnosticul Prințului Philip

Edward, care locuiește la Bagshot Park, împreună cu soția sa Sophie și copiii, a dezvăluit astăzi că a vorbit cu Prințul Philip la telefon.

Citește și: De ce poartă Regina Angliei mereu mănuși. Adevăratul motiv din spatele acestei alegeri

„Este mult mai bine și așteaptă cu nerăbdare să fie externat, ceea ce este cel mai pozitiv lucru. Așa că ne ținem degetele încrucișate.”, a spus contele de Wessex potrivit Daily Mail.

Întrebat dacă ducele se simte frustrat de faptul că e nevoit să rămână internat, Edward a adăugat: ”Doar un pic! Cred că asta simțim cu toții atunci când urmărim trecerea timpului și pereții sunt atât de interesanți”.

În încheiere, mezinul familiei regale britanice a dorit să mulțumească tuturor pentru ”mesajele minunate” care i-au fost trimite Prințului Philip.

La ce spital este internat Prințul Philip

Prințul Philip a ales aceeași unitate medicală unde și-a tratat mai multe afecțiuni în anii precedenți.

Se pare că, de această dată, membrul familiei regale nu a apelat la ajutorul medicilor imediat ce s-a simțit rău.

Potrivit publicației citate, el a suferit vreme de câteva zile înainte să ceară ajutor specializat.

Citește și: De ce nu doarme Regina Elisabeta a Angliei în același dormitor cu soțul ei. Motivul e cel puțin bizar

Imediat ce s-a luat decizia să fie spitalizat, o mașină privată l-a transportat pe regal de la Castelul Windsor la spitalul The King Edward VII.

Reamintim că Prințul Philip a fost internat marți, 16 februarie 2021, chiar în perioada când Harry și Meghan Markle anunțau că vor deveni părinți pentru a doua oară.

De asemenea, momentul coincide și cu îndepărtarea definitivă a acestora din familia regală britanică.

Ce s-a întâmplat cu Prințul Philip în pandemie

Pe toată perioada pandemiei, Prințul Philip și soția sa, Regina Elisabeta, au stat izolați pentru a-și proteja sănătate șubredă.

Potrivit sursei citate, Philip a petrecut majoritatea timpului singur, în camera sa privată, deoarece nu i s-a permis să primească vizitatori.

Citește și: Imaginea cu Prințesa Charlotte care i-a făcut pe toți să spună că e copia fidelă a străbunicii sale! Cât seamănă cu Regina Angliei

Singurele persoane cu care acesta a luat contact au fost angajații familiei regale și, doar în cazuri cu adevărat excepționale, Prințului Philip i-a fost permis să ia contact cu alte persoane.

Ultimele știri