Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Rihanna şi Drake, iubire cu scandaluri și bătăi! Jennifer Lopez, motivul violențelor dintre cei doi artiști

O dragoste cu năbădăi! Aşa am putea descrie relaţia controversată de dragoste dintre Rihanna şi Drake. S-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat iaraşi, iar de câteva luni, cei doi pare-se că au pornit pe drumuri separate.

O dragoste cu năbădăi! Aşa am putea descrie relaţia controversată de dragoste dintre Rihanna şi Drake. S-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat iaraşi, iar de câteva luni, cei doi pare-se că au pornit pe drumuri separate.

Unde mai pui că artistul canadian şi-ar fi găsit deja fericirea în braţele altei celebrităţi. Tare incurcate mai sunt caile iubirii. S-au iubit, s-au despărțit, dar încă se vorbește despre controversata lor poveste de dragoste. Rihanna şi Drake au încercat să țină departe de ochii lumii relația lor, dar nu au reușit. Și pe bună dreptate. căci sunt doi dintre cei mai cunoscuți artiști ai lumii. Și-au oficializat iubirea în iulie 2016, dar se zvonește că cei doi se cunosc de ani buni. Relaţia dintre ei a fost mereu plină de suişuri şi coborâşuri. Ba erau cuplul perfect, ba se ignorau reciproc.

Povestea lor a început spectaculos. Cântăreţul canadian i-a declarat dragostea Rihannei in fata a milioane de oameni, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor MTV Video Music Awards. Si nu s-a oprit acolo. Într-un concert, fanii lui Drake au avut parte de o surpriză colosală. Artistul a adus-o pe Rihanna pe scenă și s-au săturat în fața tuturor. Imediat după ce și-au declarat dragostea în fața întregului public, cei doi îndrăgostiți au fost prinși de paparazzii în oraș, la cină. Rihanna strălucea din cap până în picioare, semn că voia să-i sucească mințile de tot iubitului. A renunțat la ținutele ei excentrice și a mizat pe un look elegant și rafinat. Era mai limpede ca niciodată că cei doi trăiau o poveste de iubire desprinsă din filme.

Totul părea că merge ca pe roate. Au participat la petreceri împreună, au cântat și și-au făcut pânî și tatuaje identice. Rihanna părea că și-a găsit în sfârșit fericirea, căci nu putem uita relația tumultuoasă dintre ea și Chris Brown și nici agresiunile care au creat isterie în presă. Rihanna și Drake se cunosc încă de pe atunci, iar cei doi cântăreți s-au și bătut pentru celebra artistă.

Astăzi, relația celor doi este istorie. După numeroase certuri năbădăioase şi bătăi, Rihanna şi Drake anunţau în octombrie 2016 că nu mai formează un cuplu. Motivul?! Nu erau pregătiţi pentru a avea o relaţie exclusivă şi, chiar dacă se iubeau, programul i-a îndepărtat foarte mult. Asta a fost de fațadă, căci la scurt timp după anunțul despărțirii, o bombă avea să explodeze în presă! Drake flirta de zor cu Jennifer Lopez.

Deși s-au ascuns inițial, la doar două luni după despărțirea de marea sa iubire, Rihanna, Drake își oficializa relația cu J Lo pe o reţea de socializare. Ambii au publicat o fotografie în care rapperul o îmbrăţişează tandru pe diva latino, fără să le pese de gura lumii și nici de diferența de 17 ani dintre ei. "Jennifer şi Drake au încercat să-şi ascundă idila în spatele relaţiei profesionale, dar adevărul e că formează un cuplu. Diferenţa de vârstă nu îi deranjează. Se distrează împreună şi doar asta contează pentru ei."