Antena Căutare

Șoc în showbiz! Iubita lui Florin Salam a fugit de acasă: Artistul e la pământ: ”El nu mai cântă. Psihic, e terminat!”

Un nou scandal a izbucnit în showbiz, asta după ce Roxana Dobre s-ar fi despărțit de Florin Salam. Aceasta ar fi fugit de acasă, în brațele celui mai mare rival al cântărețului.

Un nou scandal a izbucnit în showbiz, asta după ce Roxana Dobre s-ar fi despărțit de Florin Salam. Aceasta ar fi fugit de acasă, în brațele celui mai mare rival al cântărețului.

Contactată de spynews.ro, Maria, sora lui Salam, s-a arătat șocată și chiar a avut nevoie de câteva clipe pentru a-și reveni din șoc.

”Doamne fereşte. Atât pot să spun. Doamne Fereşte! Chiar acum, cu acest telefon vă daţi seama că o să merg acolo să văd ce se întâmplă. Dumneavoastră îmi spuneţi lucrurile astea cu toate că eu nu cred aşa ceva. Nu are cum... El în ultima perioadă este abătut pentru că ştiţi şi dumneavoastră şi toată România. El nu mai cântă, iar pe el starea asta îl afecteză din punct de vedere psihic. Dar a luat această decizie pentru că e un moment în care el trebuie să îşi adune forţele ca să zic aşa. Că oricine la un moment dat avem nevoie de momente de respiro, ca să zic aşa. Mai cu seamă el care era super epuizat şi foarte, foarte obosit şi stors de puteri ca să zic aşa”, a declarat sora artistului, pentru spynews.ro.

David Beckham luptă dură cu o boală cruntă. De ce a ascuns asta până acum celebrul fotbalist... Foto! S-au certat în văzul tuturor, au apărut zvonuri cum că s-ar fi despărţit iar acum a venit POLIŢIA în casa în care ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x