Căutare Live

Una dintre cele mai frumoase melodii din ultimii ani, născută dintr-o iubire nemărginită! Povestea de dragoste dintre John Legend și Chrissy Teigen

John Legend şi Chrissy Teigen au o căsnicie de invidiat! Cum s-au cunoscut?

John Legend şi Chrissy Teigen au o căsnicie de invidiat! Cum s-au cunoscut?

Nu a fost dragoste la prima vedere, însă iubirea s-a "strecurat" iar în 2014 s-au şi căsătorit în Italia, acolo unde s-a şi înfiripat povestea lor de dragoste.

Ei i-a dedicat una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din ultimii ani - "All Of Me". Mai multe detalii aflăm din materialul de mai sus!

A vrut să-i trimită IUBITULUI o poză cu ea IEȘITĂ DE LA DUȘ, dar a greșit destinatarul! Imaginea a ajuns pe INTERNET... Rihanna şi Drake, iubire cu scandaluri și bătăi! Jennifer Lopez, motivul violențelor dintre cei doi artiști...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri