Gala Met 2018. Lena Waithe, manifest împotriva Bisericii Catolice

Metropolitan Museum of Art (MET) din New York, a avut loc ieri seara, aducand laolalta cele mai cunocute vedete de la Hollywood. In acest an, dess code-ul a avut ca punct de plecare Biserica Catolica. Aripi de ingeri sau de demoni, cruci si tinute cu pelerine lungi au facut spectacol pe covorul rosu

Gala Met 2018. Lena Waithe,  manifest împotriva Bisericii CatoliceMetropolitan Museum of Art (MET) din New York, a avut loc ieri seară, aducând laolaltă cele mai cunocute vedete de la Hollywood. În acest an, dess code-ul a avut ca punct de plecare Biserica Catolică. Aripi de îngeri sau de demoni, cruci și ținute cu pelerine lungi au făcut spectacol pe covorul roșu. Divele n-au înșelat așteptările nici anul acesta, apărând pe covorul roșu în ținute memorabile, stârnind admirație dar și controverse.

Gala Met 2018. Lena Waithe,  manifest împotriva Bisericii Catolice

Lena Waither actriță, producător, scriitor, câștigătoare a premiilor Emmy de anul trecut, a șocat Hollywood-ul când s-a descris singură ca fiind „o femeie gay neagră” dar a susținut mereu că fiind astfel nu reprezintă un act de revoluție, mândră mereu că este homosexual.

Ieri seară, Lena a les să apară pe covorul roșu al Galei Met din New York într-un costum negru, cu un drapel în culorile curcubeului pe post de pelerină, care îi ajungea până în pământ. Această alegere simbolică a fost una evidentă menită să reprezinte un manifet împotriva Bisericii Catolice care respinge homosexualitatea.

Gestul Lenei Waither a fostu unul care s-a răspândit brusc pe rețelele de socializare, fiind susținută, prin postări de admirație și respect, de către sustinătorii LGBTQ. Artista și multe alte vedete de la Hollywood au reușit să șocheze prin ținutele lor de la Gala Met.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri