Antena Căutare

2011 - anul celor mai spectaculoase nunti

2011 a fost, cu siguranta, un an al nuntilor. Unele mai spectaculoase ca altele. De la familii regale la actori celebri sau vedete de televiziune, tinerii casatoriti au inteles ca anul acesta s-a purtat stilul GLAMOUR. Sau, pe romaneste: stralucire, eleganta si extravaganta.



Printese in rochii albe am avut si noi, ce-i drept doar printese de-o zi, cea a nuntii lor. Fie ca le-am admirat, fie ca le-am invidiat, nuntile acestora au tinut zile intregi primele pagini ale publicatilor mondene.

1. Will si Kate ne-au amintit de ce iubim nuntile. Dincolo de agitatia cotidiana, un eveniment grandios a tinut cu sufletul la gura o intreaga lume. Este vorba despre nunta regala din Marea Britanica. Viitorul mostenitor la tronul britanic, curajosul William, s-a casatorit cu iubita sa din facultate, Kate Middleton. A fost o nunta traditionala, cu cavaleri si cai albi, cu trene lungi si demnitari cu palariile lor ciudate. Casatoria Printului William cu Kate Middleton a fost, fara indoiala, cel mai important eveniment al anului in Marea Britanie. Cuplul Will si Kate a oferit o imagine extrem de proaspata, moderna dar si benefica monarhiei britanice.

2. In luna iulie, am fost martori pecetluirea casatoriei printului Albert al II-lea de Monaco cu frumoasa Charlene Wittstock. Charlene a aparut in fata invitatilor din Monte Carlo intr-o superba rochie de mireasa din matase de culoarea fildesului, fara maneci si cu trena lunga, brodata cu 40.000 de cristale Swarovski si perle, creatie a lui Giorgio Armani. La randul sau, printul Albert a fost deosebit de elegant, intr-o uniforma crem, tinuta clasica a garzilor palatului din Monaco. A fost o nunta de vis, care insa ar ascunde o adevarata drama, sunt de parere unii. Tristetea vadita a miresei din ziua nuntii a lasat loc multor speculatii.

3. Opulenta, fast si traditii si in Bhutan, un mic tinut din Himalaya. Regatul a imbracat straie de sarbatoare la nunta regelui cu aleasa inimii sale, o tanara studenta de 21 de ani, fara origini nobile. Ceremonia traditionala budista a avut loc in cea mai veche manastire din regatul Bhutanului. Tanara a devenit sotie, dupa ce regele i-a asezat pe cap o coroana si un voal de matase. Cei doi miri si-au jurat credinta vesnica intr-o atmosfera de basm, in prezenta a mii de oameni.

4. Printesa a fost, in octombrie, si Nancy Shevell, americanca ce i-a furat inima unuia dintre cei patru legendari „beatlesi", Paul McCartney. Desi au dorit o ceremonie extrem de discreta, cei doi nu s-au putut feri de fanii care ii asteptau pe treptele Primariei. De asemenea, vedetele din lumea modei, muzica si televiziune care le-au trecut pragul pentru a-i felicita au adus un plus evenimentului exclusivist.

5. Tot in octombrie, ducesa de Alba, Cayetana Fitz-James Stuart, in varsta de 85 de ani s-a casatorit cu alesul inimii ei, un om de rand, cu 24 de ani mai tanar. Femeia detine 46 de titluri nobiliare. Desi casatoria celor doi a avut loc intr-un cerc restrans, miliardele de euro care zac in conturile miresei varstnice au starnit un deosebit interes din partea presei mondene.

6. Eleganta si stil. Cu asta ne-au incantat jurnalista Gabriela Firea si sotul ei, Florentin Pandele, la nunta lor. Avand alaturi numerosi prieteni si familia, cei doi si-au reinnoit juramintele in fata altarului, in luna iulie. Palatul Stirbey a fost locul unei nunti de basm. Imbracata intr-o rochie de mireasa cu trena lunga, o creatie Pronovias, Gabi Firea a fost indelung admirata si data drept exemplu de eleganta si frumusete.

7. Eleganta si opulenta s-au imbinat perfect in organizarea nuntii lui Cristi Borcea cu Alina Vidican din august. Plaiurile mondene ale Romaniei au fost, pe rand, uluite si apoi invidioase pe evenimentul despre care s-a discutat saptamani intregi. Imbracata intr-o rochie de 20.000 de euro, creata de designerul libanez Murad Zihair, cu un voal imens si coronita de printesa mireasa a stralucit alaturi de barbatul pe care si l-a ales, in urma cu 8 ani, cand era doar o copila.

8. Nunta Marinelei Nitu cu Miron Cozma a fost, poate, cel mai controversat eveniment monden din acest an, pe cale sa se incheie. De unde controversa? Vestea ca cei doi se casatoresc a starnit reactii din cele mai diferite. Dupa o relatie, cu bune si rele, care dateaza inca din anul 1998, cei doi au spus, in sfarsit, DA in fata ofiterului de stare civila si, mai important, in fata lui Dumnezeu. Preotul Aurelian Reit, care a oficiat casatoria la biserica "Sfanta Treime" din Brasov, s-a aratat impresionat de faptul ca pe toata durata ceremoniei cei doi miri au tinut in mana o fotografie cu parintii lui Miron Cozma, care sunt decedati.

9. Am lasat pentru final nunta televizata si regizata a divei Kim Kardashian cu baschetbalistul Kris Humphreys. Ei ne amintesc de ce uram nuntile. Casniciile se pot sfarsi rau, asta o cunoastem deja. Insa nimeni nu ne-a pregatit pentru calamitatea de mariaj dintre Kim Kardashian si Kris Humphries. Dupa doar 72 de zile de casnicie, Kim si Kris au explodat. Cei doi au descoperit ca exista diferente ireconcibiabile in doar 2 luni jumatate de mariaj, bineinteles, asta dupa ce au organizat o nunta ca in povesti, de 18 milioane de dolari.

Sursa: Antena 3

FOTO! Uite ce sexy e Miley Cyrus la 19 ani!... VIDEO! A cantat intr-o trupa celebra, dar NU o vei recunoaste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x