Antena Căutare

2013, un an plin de concerte de calitate. Cel mai asteptat, "The Wall" al lui Roger Waters

Vom avea ce vedea anul viitor. Cei mai titrati artisti ai lumii vor veni sa ne cante. Andreea Bocelli, Patricia Kaas sau Depeche Mode vor ajunge in 2013 in Romania. Cel mai asteptat concert este "The Wall" al lui Roger Waters

The Wall, unul dintre cele mai impresionante spectacole rock din istorie, va ajunge anul viitor in Bucuresti. Roger Waters, fostul basist al celebrei trupe Pink Floyd, va canta in piata Constitutiei, pe 28 august. Biletele s-au pus deja in vanzare si costa intre 135 si 950 de lei.

In 2013 vor veni in Romania si membrii trupei Depeche Mode. Trupa va canta in 15 mai, pe Arena Nationala. Daca vreti sa mergeti la concert trebuie sa platiti intre 135 si 435 de lei.

Zece zile mai tarziu, pe 25 mai, Andreea Bocelli va urca pe o scena la Romexpo. Cel mai ieftin bilet la acest concert costa 150 de lei. Daca vreti sa stati in zona VIP, in schimb, trebuie sa platiti de aproape zece ori mai mult: 1.400 de lei.

In 2013, va reveni la Bucuresti si Patricia Kaas. Concertul pe care il va sustine pe 23 iunie la Sala Palatului din Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf". Biletele costa intre 100 si 350 de lei.

Anul care vine il aduce pe celebrul chitarist Slash pentru prima data in fata romanilor. Pe numele sau adevarat, Saul Hudson, acesta va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 februarie, alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators.

Planurile lui Catalin Botezatu pentru anul 2013. Afla ce-si doreste designerul pentru anul viitor... Observator Special: Cum si-au petrecut vedetele Craciunul si ce cadouri au primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x