A murit un simbol al Bollywood-ului. Shashi Kapoor, fratele celebrului Raj Kapoor, s-a stins din viaţă, după o lungă suferinţă

Shashi Kapoor, simbol al Bollywood-ului şi fratele celebrului Raj Kapoor, a murit la vârsta de 79 de ani, după o lungă suferinţă. La fel ca şi fratele său, decedat în 1988, Shashi Kapoor a fost o vedetă a cinematografiei indiene.

Shashi Kapoor, simbol al Bollywood-ului şi fratele celebrului Raj Kapoor, a murit la vârsta de 79 de ani, după o lungă suferinţă. La fel ca şi fratele său, decedat în 1988, Shashi Kapoor a fost o vedetă a cinematografiei indiene.

Shashi Kapoor a murit la spitalul din Mumbai, a anunţat nepotul său Randhir Kapoor, fiul lui Raj Kapoor. "Da, a murit. A avut mai multe probleme la rinichi", a declarat Randhir Kapoor pentru PTI.

Shashi, cel mai mic fiu al lui Prithviraj Kapoor, un pionier al filmului şi teatrului indian, a apărut în mai mult de 150 de filme de-a lungul carierei sale. Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din "Jab Jab Phool Khile/ Whenever The Flowers Bloom" (1965), "Kabhi Kabhie/ Sometimes" (1976), şi "Kalyug/ Age of Downfall" (1981).

Kapoor s-a născut în estul oraşului indian Calcutta, în 1938, fiind cel mai mic dintre cei trei copii ai familiei. Cariera sa la Bollywood a început în copilărie şi a debutat cu rolul principal în "Dharmputra", în 1961.


Ultimele știri