Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu, inexplicabil! Polițiștii au refăcut filmul tragediei și exclud sinuciderea

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineaţă, într-un accident produs în judeţul Constanţa. Designerul de 43 de ani se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineaţă, într-un accident produs în judeţul Constanţa. Designerul de 43 de ani se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci. Tragedia din a doua zi de Paşte ridică multe semne de întrebare.

Imagini surprinse în exclusivitate de Observator arată drumul către moarte. El ar fi greşit intrarea spre autostradă şi a mers aproape un kilometru pe câmp, fără să frâneze. Poliţiştii exclud însă ipoteza unui gest extrem şi au lansat una dintre principalele cauze ale accidentului.

Primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 7 şi 43 de minute dimineaţa. Doi fermieri au găsit trupul fără viaţă al lui Răzvan Ciobanu, pe un câmp, la aproape un kilometru de şosea. Poliţiştii au refăcut filmul unui accident inexplicabil.

Designerul în vârstă de 43 de ani era la volanul unei maşini de teren, extrem de puternice. Anchetatorii cred că rula cu viteză când, la intrare în localitatea Săcele, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a rostologit de mai multe ori până să lovească mai mulţi copaci.

În impact, creatorul de modă a fost proiectat, prin geamul din dreapta, în afara maşinii, iar poliţiştii au găsit centura de siguranţă prinsă prin spatele scaunului.

La mână, Răzvan Ciobanu purta brăţara de acces la un festival de muzică electronică ce are loc zilele acestea pe plaja din Mamaia. Apropiaţii spun că se întorcea de la petrecere şi se îndrepta spre Bucureşti. Dar a ales o variantă ocolitoare a oraşului Constanţa.

Tragedia care a îndoliat lumea modei româneşti în a doua zi de Paşte ridică multe semne de întrebare. Răzvan Ciobanu a murit în maşina pe care o împrumutase de la o prietenă din Bucureşti. La bord, poliţiştii au găsit buletinul unui alt tânăr din Călăraşi, o biblie şi un teanc cu bani. Designerul îşi anunţase familia că merge la Vâlcea. Bunica lui a povestit reporterilor Observator ultima întâlnire cu nepotul ei.

”L-am sunat pe băiat și mi-a spus că este adevărat. Atât a putut să vorbească băiatul meu. Răzvan a fost la mine acum o lună de zile. A adus mașinile aici.”, a spus bunica creatorului de modă.

Una dintre primele ipoteze vehiculate a fost cea a unui gest extrem. Răzvan Ciobanu declarase, în mai multe rânduri, că luptă cu depresia. Anchetatorii au transmis însă că nu iau în considerarea această variantă şi că, cel mai probabil, creatorul de modă a adormit la volan.

Răzvan Ciobanu este cunoscut pentru cariera din modă, dar şi pentru viaţa tumultoasă pe care a avut-o. Prima prezentare a avut-o la numai 19 ani, iar unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat a fost expoziţia internaţională The Train, din 2007, organizată la New York. Şi-a asumat public orientarea sexuală şi a recunoscut că a suferit în numele unor iubiri neîmpărtăşite.

Anul trecut, designerul a fost audiat la DIICOT Ploieşti în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri", în care au fost implicate mai multe vedete. În faţa procurorilor, a recunoscut că a deţinut droguri de risc, dar numai pentru consum propriu.


Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Mai multe articole
Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri