Adda a trăit în sărăcie. Mânca pufuleți și locuia într-o casă plină de mucegai. Detalii uimitoare despre drumul spre succes al artistei

Adda este astăzi este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, melodiile sale au rupt toate topurile, însă până a ajunge la o astfel de performanţă a muncit enorm.

Adda și soțul său, Cătălin Rizea

Puțini sunt cei care știu că Adda a trăit în sărăcie, într-o casă cu mucegai pe pereţi şi a mâncat pufuleţi pentru a putea strânge bani să întregistreze piese. Însă nu a renunţat niciodată la visul ei.

”Am stat în condiţii cu mult sub ce aveam eu acasă, nu că aş fi avut palat. Am dat de greu, am avut probleme cu proprietara, scurgeri de gaz, mucegai. Ai mei mi-au zis să merg acasă. Cel mai greu a fost când mi-a îngheţat gelul de duş în baie. Ai mei ştiau de problemele astea, dar mie îmi plăcea şi nu-mi pasă. Nu m-am plâns. Îmi spălam hainele cu mâna. Îmi calculam banii în fiecare lună. Înregistram la studio şi îmi trebuia bani de taxi. Ei, ca să am bani de taxi, mâncam covrigi şi pufuleţi toată ziua. Visam ca toate piesele să ajungă la oameni. Am făcut într-o lună vreo 60 de piese. Am vândut 19 piese într-un an”, a mărturisit Adda.

Citește și: Adda, apariție incendiară pe străzile Capitalei: cu sânii la vedere, o înghețată în mână și cu un mesaj genial despre slăbit. Fanii: Ești demențială!

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, cea mai controversată echipă de la Asia Express 3

Adda și Cătălin Rizea au participat la emisiunea Asia Express, sezonul 3, unde fanii i-au putut vedea și ca oameni, nu doar ca artiști. Foștii concurenți de la Asia Express formează un cuplu picant de șase ani de zile și au împreună un băiețel pe nume Alex. Despre relația lor, aceștia spun că deși este zbuciumată, nu este plictisitoare.

Povestea tulburătoare a Addei și drumul ei către o carieră de succes în muzică, în materialul video de mai jos:

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri