Căutare Live

Adrian Minune, în pragul colapsului! Manelistul a văzut fotografia în care fiica sa era în pat și primea mesaje amoroase de la iubit!

Carmen Simionescu trăiește o pasională poveste de dragoste cu regizorul Bogdan Daragiu. Cei doi se iubesc pătimaș, dovadă sutele de mesaje pe care și le lasă pe paginile rețelelor de socializare

Carmen Simionescu trăiește o pasională poveste de dragoste cu regizorul Bogdan Daragiu. Cei doi se iubesc pătimaș, dovadă sutele de mesaje pe care și le lasă pe paginile rețelelor de socializare. Mai mult, fiica manelistului nu se sfiește să posteze fotografii provocatoare, care să-l stârnească pe cineast.

Evident, Bogdan nu rămâne indiferent la farmecele „minunii” și o răsfață cu declarații, care mai de caremai siropoase. de cuuând, Carmen a postat o imagine sexy, în care-și etalează picioarele perfecte, iar Bogdan i-a declarat încă o dată iubirea necondiționată.

Dacă între cei doi lucrurile merg mai bine ca niciodată, este foarte interesant de aflat cum privește Adrian Minune această relație, mai ales că manelistul a trăit o experiență destul de neplăcută în trecut, când fiica sa a părăsit locuința familiei Simionescu pentru a se muta împreună cu prietenul ei de atunci.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... O cântăreață iubită de milioane de români, în pragul unui scandal. Mel B (ex-Spice Girls) a făcut SEX cu fata din casă!...
Ultimele știri