Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

15 ani de când a intrat în Cartea Recordurilor! Adriana Iliescu, declarație despre fiica sa, Eliza, de ziua de naștere a adolescentei. „Este bursieră”

Adriana Iliescu a făcut, joi, o declarație despre fiica ei, Eliza, de ziua de naștere a adolescentei și la 15 ani de când ea a intrat în Cartea Recordurilor, drept cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naştere unui copil.

Eliza și Adriana Iliescu.

Ajunsă la vârstă de 81 de ani, fosta profesoară Adriana Iliescu a spus că atât ea, cât și fiica sa sunt bine și sănătoase.

Fosta profesoară universitară de limba și literatura română s-a mândrit performanțele Elizei de la școală.

„Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45”, a declarat fosta profesoară universitară, potrivit wowbiz.ro.

Înainte să intre la liceu, Eliza Iliescu a participat la numeroase concursuri, iar în urma unora dintre acestea, a câștigat burse de merit. La 10 ani, ea era în clasa a VI-a, iar clasa a V-a a terminat-o cu note foarte mari, dar și cu premii luate la competiții. La unul dintre ele, fiica Adrianei Iliescu a primit suma de 1.000 de lei, bani pe care i-a cheltuit într-o clipă după ce a mers într-un magazin. Potrivit mărturisirilor mamei Elizei Iliescu, ea și-a dorit un smartphone și l-a avut.

„Pentru distincţiile primite la concursuri şi olimpiade a luat bursă de excelenţă. A primit şi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de lei. A vrut să-şi cumpere un telefon mobil modern, din acela peste care se trage cu degetul pe ecran. Am lăsat-o! Nu am certat-o nici când «l-a învăţat să înoate», am lăsat-o să-şi ia altul. Ăsta a fost singurul ei capriciu, în rest nu are fiţe, nici toane”, a povestit Adriana Iliescu într-un interviu mai vechi.

Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Pe 31 mai, fosta profesoară va împlini 82 de ani.

Eliza Iliescu este în prezent elevă în clasa a X-a la un liceu din București.

Recomandari