Căutare Live

Alegeri Prezidențiale 2019. Maia Morgenstern și Carmen Tănase au votat și s-au distrat! „De gura ei” – Foto

Actrițele Maia Morgenstern și Carmen Tănase au votat și s-au distrat, la alegerile prezidențiale 2019.

Maia Morgenstern și Carmen Tănase, la Alegerile Prezidențiale 2019.

„De gura ei. Că să votăm, că să votăm. Stai, domne, că suntem în turneu. «Nu contează», zice, «pe suplimentare. Liste suplimentare». Hai, domne, ca-i târziu! Votăm când ajungem.. «Nu există, ne oprim să votăm. Aici. Oprește». Nunu! Nunu! Măi Nunu, măi!.

Comuna Lespezi. Oprim, Doamna Carmen, oprim aici. Uitați că e multă lume adunată!... era Cimitirul. Nu contează. Puțin mai încolo era școală. Secția de votare… De gura ei. Am votat. Acum la Piatra Neamț cu noi”, a scris Maia Morgenstern pe pagina ei de Facebook.

Maia Morgenstern, pe care o puteți vedea în fiecare miercuri și joi, în serialul „Sacrificiul”, la Antena 1, a publicat o serie de fotografii în care apare alături de Carmen Tănase la secția de votare.

Cele două joacă în această seară în spectacolul „Cocktail!”, de Aldo Nicolaj, la Piatra Neamț.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri