Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a spus „DA”. Cum arată inelul de logodnă

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a spus „DA” și a primit de la iubitul ei un inel superb.

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Ce inel superb i-a oferit

Instagram

Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a acceptat numaidecât, iar cântărețul a publicat o fotografie cu ea și cu inelul superb pe care i l-a oferit.

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a spus „DA”

Alex Velea și Antonia vor deveni soț și soție, după ce artistul a făcut marele pas și i-a cerut mâna femeii care i-a oferit doi băieți superbi. Inelul a fost pe măsură.

Artista a spus DA, fără să stea pe gânduri. Este cunoscut faptul că cei doi se iubesc foarte tare. Aceștia au împreună doi băieți superbi cu care se afișează pe rețelele de socializare constant.

„A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris el în dreptul imaginii pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

În secțiunea de comentarii, Antonia a ținut să-i dea un răspuns la fotografia publicată. „Daaaa, de o mie de ori”, a scris Antonia.

Citește și: Antonia, fără machiaj și filtre pe Instagram. Cum arată artista fără ajutorul cosmeticelor

După mai mulți ani în care cei doi și-au dorit să ajungă în fața altarului, iată că acum, solistul a făcut marele pas și i-a cerut mâna. Artista a spus DA, iar imaginea pe care el a publicat-o în mediul online ne face să înțelegem că emoțiile au fost mari.

Reacțiile fanilor au fost pe măsură, iar mai mulți prieteni apropiați le-au transmis numai cuvinte de felicitare. „Felicitări”, „Bravo”, „Sunteți adorabili”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care cei doi le-au primit de la prietenii virtuali.

Iubirea învinge de fiecare dată, așa cum a funcționat și pentru Alex Velea și Antonia care, de-a lungul timpului au avut parte de mai multe încercări, în special din cauza căsniciei pe care ea a avut-o înainte de a-l cunoaște pe Alex. Însă dragostea dintre cei doi a fost forța cu care ei au făcut față oricăror provocări.

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea de ziua lui. Artista i-a făcut o surpriză romantică

De-a lungul timpului, cei doi și-au făcut diverse declarații de dragoste în mediul online. Chiar de curând ea a ținut să-i transmită lui Alex Velea cât de mult îl iubește.

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea

Nu este prima oară când cei doi își declară dragostea în mediul online. Iată că de această dată, Antonia a fost cea care a publicat o declarație de dragoste care cu siguranță l-a bucurat mult pe Alex Velea.

Cei doi au o relație de mai mulți ani, în timpul căreia au venit pe lume doi băieței. Iată ce mesaj a publicat vedeta pe rețelele de socializare: „Sunt de partea ta și așa va fi mereu. Oamenii ne vor provoca și vor fi răi cu noi, din păcate”, i-a transmis Antonia partenerului de viață.

Citește și: Antonia, corp fără secrete. Ipostaza incendiară în care s-a lăsat pozată în vacanță și mesajul pe care i l-a transmis Alex Velea

De multe ori, cei doi au avut parte de momente de tandrețe pe rețelele de socializare, unde își spun mereu că se iubesc. Iată că, ani de zile, în care relația lor de iubire a fost testată de diferite conjuncturi, cei doi au rămas la fel de îndrăgostiți și de apropiați. Singurul lor plan este să nu lase pe nimeni să intervină în interiorul relației, iar focusarea este asupra creșterii celor doi copii ai lor.

Ultimele știri