Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea de ziua lui. Artista i-a făcut o surpriză romantică

Antonia a dat frâu liber sentimentelor pe rețelele sociale și i-a transmis lui Alex Velea cel mai romantic mesaj de ziua lui.

Antonia a dat frâu liber sentimentelor pe rețelele sociale și i-a transmis lui Alex Velea cel mai romantic mesaj de ziua lui.

Instagram

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar relația lor este una bazată pe multă iubire și încredere.

Cei doi își ține viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor, însă nu uită să împărtășească cele mai frumoase momente din viața lor cu prietenii virtuali, printre acestea se numără și aniversarea zilor de naștere, iar ziua de 13 mai este una extrem de importantă pentru Antonia, pentru că cel pe care îl iubește își serbează aniversarea.

Ce declarație de dragoste a primit Alex Velea din partea Antoniei

De curând, Alex Velea a împlinit frumoasa vârsta de 37 de ani, iar iubita lui i-a făcut o surpriză romantică și i-a transmis o superbă declarație de dragoste. Se pare că cei doi au sărbătorit momentul important pe plajă, într-un cadru extrem de romantic, dar au făcut șio mică petrecere, lucru evident din postările Antoniei de pe InstaStory.

Cei doi se iubesc pe zi ce trece din ce în ce mai mult și nu ezită să își afișeze sentimentele pe rețelele sociale.

Citește și: Alex Velea, primele dezvăluiri publice despre divorțul Antoniei. Cei doi artiști sunt pe cale să se căsătorească

"La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat!", a scris Antonia într-un postare pe contul oficial de Instagram, vizibil mândră de iubitul ei.

Alex Velea și Antonia au o relație de mai bine de 8 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii minunați, care le bucură sufletul în fiecare zi și le aduc zâmbetul pe față. Cei doi se cunosc de foarte mult timp, însă s-au îndrăgostit unul de celălalt la finalul anului 2012, când au început să fie din ce în ce mai apropiați.

Alex Velea și Antonia, vacanță de vis în Maldive

Artiști au plecat într-o vacanța exorică, unde au avut parte de cele mai frumoase și speciale momente împreună. Cei doi s-au bucurat de nisipul auriu și soarele strălucitor din Maldive, iar dovadă stau postările din mediul online.

Citește și: Alex Velea și Antonia, portret emoționant de familie. Cât de mult au crescut cei doi băieți ai cuplului

De pe conturile de Intagram nu au putut lipsi pozele din vacanța de vis, Antonia și-a încântat cele 2 milioane de urmăritori cu cele mai îndrăznețe ținute și cu ipostaze de-a dreptul fierbinți.

Cei doi s-au distrat de minune și au petrecut clipe de neuitat. De asemenea, Alex Velea și Antonia au împlinit de curând 8 ani de relație, lucru pentru care au avut un prilej de a sărbători în vacanța exotică.

Mai mult decât atât, Antonia și Alex Velea au planuri mari pentru căsătorie după divorțul artistei de fostul soț. Artistul se declară un bărbat foarte fericit și i-a fost alături iubitei ei în toate momentele, inclusiv la cele două nașteri, unde Alex Velea a fost prezent și a avut extrem de multe emoții.

Ultimele știri