Alexandru Arșinel a fost externat, după aproape o lună de la infectarea cu SARS-CoV-2. În ce stare este artistul

Alexandru Arșinel a fost externat de la institul Matei Blaș, după aproape o lună de când a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”

Hepta

În luna aprilie actorul Alexandru Arșinel și soția lui au fost infectați cu SARS-CoV-2 și internați în spital, pentru a fi ținuți sub observație. Acum, actorul a fost externat și spune că se simte bine.

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină. Medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Gândul.ro.

Actorul a precizat că se simt eobosit și că va continua medicamentația de acasă:

„După o lună de zile, poftesc la o ciorbă de miel. Ăsta e primul lucru pe care l-am făcut cum am ajuns acasă. Mi-a pregătit soția și mănânc cu poftă. Sunt foarte obosit după tratament, continui să iau medicație acasă. Sunt ținut sub control medical”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Cancan.ro.

Alexandru Arșinel a fost infectat cu SARS-CoV-2, după ce s-a vaccinat

Actorul și soția sa s-au vaccinat împotriva Covid-19 în ianuarie, iar rapelul l-au avut la începutul lunii februarie. Alexandru Arșinel a dezvăluit faptul că nu știe de unde a contactat virusul.

Citește și: Ce efecte au în rândul vârstnicilor vaccinurile Pfizer și Moderna. Studiul care aduce clarificări despre eficacitatea serurilor

„Cazul Arşinel este dovada că, dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară. Probabilitatea este mai mică să mă infectez dacă m-am vaccinat, dar, dacă o fac, e o formă uşoară. Nu a avut nevoie de oxigen (actorul Alexandru Arşinel, n.r.)”, a spus medicul Adrian Marinescu, despre infectarea lui Alexandru Arșinel după ce s-a vaccinat.

Citește și: Alexandru Arşinel, dezvăluire cutremurătoare despre copilăria grea! „Mama fugea cu noi în brațe în timpul bombardamentului”

Alexandru Arșinel se numără printre cei mai cunoscuți actori români de comedie de la noi din țară. Aceasta a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film, iar din 1998 este director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

În anul 1962, actorul a studiat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, dar se mândrește cu o bogată activitate în teatru, film, televiziune si teatru radiofonic.

Citește și: Laurențiu Duță a fost infectat cu noul coronavirus. Care este starea lui

Pentru întreaga activitate artistică în teatrul de revistă precum și cea managerială a luat numeroase premii, medalii, ordine, dintre care amintim: Premiul Special UNITER pentru Teatrul de Revistă (2000), Premiul de Excelență la Gala Premiilor „Confidențial” pentru Management și pentru întreaga carieră artistică (2009, 2010), Premii de Excelență și Premii Speciale la mai multe ediții ale Galelor Superlativelor VIP, Premiul de Excelență și Premiul de Popularitate la Categoria „Actori” la Gala Celebrităților Anului 2010, dar și Premiul Special „Ambasadorul Teatrului Românesc” la Gala Premiilor VIP pentru management de succes și pentru activtatea desfășurată la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” (2013).

Ultimele știri