- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Alexandru Bădițoaia a postat câteva fotografii pe Instagram din ziua în care s-a căsătorit cu partenera lui, Lusiana Ana-Maria.
Alexandru Bădițoaia, fost concurent Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cum a arătat alături de soția lui în ziua cea mare
"S-a râs mult! Si ce vedeți e doar un teaser! Mulțumim tuturor! 🏡🤗😘", a scris Alexandru Bădițoaia, fost concurent în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, pe Instagram, acolo unde a publicat cinci fotografii alături de cea care i-a devenit soție, Lusiana Ana-Maria.
Alexandru Bădițoaia și Lusiana Ana-Maria s-au fotografiat în aer liber și au purtat aceeași culoare: el, pantaloni negri și o cămașă crem, iar ea, o rochie mini, cu volane, în aceeași nuanță nude. Exact cum spune și mesajul scris de Alexandru Bădițoaia, cei doi tineri s-au distrat de minune când au făcut shooting-ul foto, s-au ținut de mână, au râs și s-au simțit tare bine împreună.
Lusiana Ana-Maria și-a accesorizat ținuta cu o curea aurie, iar în părul lăsat să cadă pe umeri, făcut bucle, a avut câteva clame nude, într-o parte.
Tânărul are aproape 18.000 de urmăritori pe Instagram, așa că foarte mulți s-au bucurat să vadă că el și iubita lui s-au căsătorit. "Fanii au transmis urări de bine: Casă de piatră 👏 Să fiți sănătoși și fericiți ❤️😍", a scris cineva.
Alexandru Bădițoaia, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite, sezon 9
Fostul concurent din echipa lui Chef Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți, de altfel, a avut și alte meserii înainte să devină bucătar, job pe care îl are deja de câțiva ani buni. El a început ca livrator de pâine, după ce a terminat studiile la Târgoviște. La București, a venit cu gândul de a face o școală de bucătari.
În sezonul 9 de la Chefi la cuțite, Bădițoaia a primit Cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu. Tânărul a preparat sushi cu carne de vită, folosind una dintre cele mai scumpe cărnuri din lume: Kobe Wagyu, o carne de vită incredibil de fragedă, cu o consistență aparte și un preț piperat: 800 de euro pe kilogram.