Alina Pușcaș, prezentatoarea "Te cunosc de undeva!", primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus: "Sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19"

Alina Pușcaș a făcut primele declarații după ce a fost depistată cu noul coronavirus. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" a fost testată, iar rezultatul a fost pozitiv. Vedeta se află în Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, din Capitală și nu are simptome.

Alina Pușcaș, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus

Instagram

Alina Pușcaș a făcut primele declarații despre contactarea virusului Covid-19 și spune că se simte bine, nu are niciun fel de simptome și că este singura din familie depistată pozitiv.

Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva!" a povestit pentru revista Elle cum a aflat că este pozitivă, cum se simte ea și ceilalți membri din familie și are și un mesaj pentru fanii săi.

Alina Pușcaș, prezentatoarea "Te cunosc de undeva!", primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus: "Sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19"

* Captură video cu mesajul Alinei de pe Instagram

ALINA PUȘCAȘ SE AFLĂ INTERNATĂ ÎNTR-UN SPITAL MOBIL

„Mi-aș fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu eu și Mihai (soțul Alinei-n.red.) și mulți alți prieteni la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost… Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan. Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș. Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat", a mărturisit Alina Pușcaș.

ALINA PUȘCAȘ ESTE ASIMPTOMATICĂ: "NU AM TUȘIT O DATĂ..."

Țin să fac această declarație pentru că este prima declarație pe care eu o voi lansa, pentru că da, trebuie să recunosc, am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom”, mai precizează Alina. „Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…”

Alina a ținut să facă unele precizări și cu privire la colegii ei de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie. Eu nu înțeleg cum este posibil, totuși, atâta timp cât eu, vorba aceea, m-am sărutat cu soțul meu și, totuși, el este negativ. Mă rog, mă bucur pe de-o parte. (...)

Eu, sincer, eram foarte panicată gândindu-mă la ce ar putea să se întâmple. Ei bine, iată-mă în această situație în care sunt unul dintre cei – nu mai știu la câți am ajuns, 14.000, 15.000. de cazuri.- asimptomatic și care, efectiv, nu are parte de un tratament. Eu nu am un tratament propriu-zis pentru că nu am ce să tratez. Am covid-ul practic în sistem dar nu aștept decât să-și facă damblaua, damblaua însemnând să stea și să îmi iasă două teste negative, consecutiv, ca să pot pleca acasă. Se pare că cei care sunt asimptomatici, așa cum sunt eu, nu pot transmite virusul mai departe, ceea ce se confirmă cu membrii familiei mele și cu prietenii, toți cu care ne-am întâlnit în săptâmâna în curs și cei de acum două săptămâni care și-au făcut deja testele și nu au absolut nimic", a mai spus prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva".

Citește interviul complet acordat de Alina Pușcaș revistei Elle, aici!

Ultimele știri