Alina și Ilan Laufer, fotografiați alături de bebelușii lor. Cum arată blonda la două luni după ce a născut prematur

Alina Laufer și Ilan Laufer sunt fericiții părinți a doi gemeni (fată și băiat). După o perioadă lungă în care blonda a stat internată în spital alături de bebelușii săi, acum se poate bucura de momente petrecute în familie.

Alina și Ilan Laufer au publicat prima fotografie cu bebelușii lor

Instagram

Alina Laufer a născut prematur și a trebuit să stea o perioadă destul de lungă internată în spital cu cei doi bebeluși, pentru a beneficia de supraveghere medicală.

Alina Laufer a născut în luna februarie 2021 și a petrecut în spital 6 săptămâni, timp în care micuții au stat la incubator. Ilan Laufer a mărturisit că a avut emoții din cauza problemelor medicale, dar lucrurile s-au îmbunătățit și a ajuns într-un final acasă alături de soția și bebelușii lui.

Cum arată ALina Laufer la două luni după ce a născut prematur

„S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat”, a declarat Ilan Laufer pentru VIVA.

Recent, Alina și Ilan Laufer s-au fotografiat cu bebelușii în parc.

Zâmbetele părinților dau de înțeles că acum se bucură de momentele de familie, care nu le-au fost premise timp de o lună și jumătate.

Alina Laufer a avut complicații în timpul sarcinii

Alina Laufer s-a internat la Maternitate după ce a suferit complicații în timpul sarcinii. „Mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat Alina Lauferîn februarie pentru Click!

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii”, de urgență pe masa esteticienilor, la scurt timp după ce a născut

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în 2013

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în anul 2013. Alina mai are o fiică pe nume Karina, în vârstă de 12 ani, dintr-o căsnicie anterioară cu artistul Jorge.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

Ilan și Alina Laufer au fost plecați pentru o perioadă în Miami, dar s-au întors în România, unde omul de afaceri a candidat, fără succes, la Primăria Capitalei.

Tot în preajma campaniei de la alegerilor locale 2020, Ilan Laufer a anunțat că va fi tată.

Ilan și Alina Laufer și-au dorit foarte mult să aibă copii împreună, iar acest lucru s-a întâmplat după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

Citește și: Fiica vitregă a lui Jorge, imagini incenidare din vacanță. Cât de bine arată Ilinca în costum de baie

Ultimele știri