Ana Baniciu a postat un video adorabil cu ea din copilărie. Frumoasa artista cânta încă de la vârsta de 3 ani

Ana Baniciu, fost concurentă a show-ului Te cunosc de undeva, a postat un video adorabil cu ea din copilărie care i-a înduioșat pe fani.

Ana Baniciu, fost concurentă a show-ului Te cunosc de undeva, a postat un video adorabil cu ea din copilărie care i-a înduioșat pe fani.

Instagram

Frumoasa blondină a sărbătorit ziua de 1 iunie postând o fotografie cu ea de când avea 3 ani. Micuța Ana, cu aceeși ochi albaștri și părul blondin, era în studioul tatălui său, lângă o chitară. Pe fundal se aude o înregistrare cu mica artistă care spunea o poezie.

Cum arăta Ana Baniciu în copilărie

La descrierea fotografiei, frumoasa cântăreață a adăugat:

”La 3 ani, in studioul tatalui meu din casa ... printre chitari, pian si microfoane imi faceam loc si nu mai scapa de mine😂 Il puneam mereu sa ma inregistreze ca sa ma aud si incepea spectacolul de varietati😂 muzica, poezie, povesti de la gradinita etc! Ce frumoasa e copilaria si ce bine ma simt ca esenta mea este de copil! La multi ani, copilasi mari si mici, nu uitati sa va jucati!♥️ sound on!📢”.

Citește și: Pantalonii care au obligat-o să renunțe la lenjeria intimă. Cum a fost surprinsă Ana Baniciu

Fanii au complimentat-o pe artistă, spunând că era simpatică încă de mică. Fiica lui Mircea Baniciu se mândrește cu faptul că încă din copilărie s-a îndrăgostit de muzică și artă.

Ana Baniciu, mereu o apariție de excepție

Ana Banciu, frumoasa cântăreață și fostă concurentă a show-urilor Asia Express și Te cunosc de undeva, impresionează mereu cu look-urile ei și aparițiile fără cusur pentru că alege ținute care îi pun în valoare silueta.

Ana Baniciu reușește să se mențină în formă, în ciuda programului ei foarte încărcat, împărțit între repetițiile și proiectele ei muzicale. Celebra artistă își găsește mereu timp să meargă și la sală și nu își neglizează antrenamentele sportive, fiind preocupată de imaginea ei.

Citește și: Ana Baniciu, într-un costum de baie provocator, care stârnește imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat diva

Cum s-au împrietenit Ana Baniciu și Raluka

Cele două artiste au mărturisit că ele nu erau prietene înainte de participa în sezonul 1 Asia Express.

Ana Baniciu a semnat un contract cu casa de discuri a artistei Raluka, acolo s-au cunoscut cele două, însă la început Ana Baniciu o evita pe cea care avea să-i devină prietenă, deoarece i-a fost teamă de atitudinea ei dură.

„Eu cu oamenii cu care lucrez nu sunt neapărat cea mai prietenoasă întotdeuna. Ana semnase de curând cu noi. Ea nu interacționa cu mine pentru că eu eram destul de răuță prin studio. Când a trebuit să plec în Asia Express am spus că vreau să merg cu Ana pentru că e sportivă”, a dezvăluit Raluka.

Cele două artiste au povestit că relația lor de prietenise s-a format în avion, în drum spre Asia, când au început să se confeseze una alteia.

„Atât de frumos ne-am înțeles, ne-am povestit chestii. I-am explicat: Mie nu-mi place să mi se facă asta, să mi se spună asta. I-am spus o chestie principală: dacă vreodată mă lovesc nu veni la mine să mă întrebi ce-am pățit”, a povestit Raluka.

Ultimele știri