Căutare Live

Anamaria Prodan, câștig în primă instanță în procesul intentat lui Dennis Man. Câți bani e obligat să-i achite impresarei

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man în primă instanță, la Tribunalul Ilfov. Judecătorii au decis că fotbalistul trebuie să-i achite impresarei suma de 350.000 de euro, însă decizia poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man în primă instanță, la Tribunalul Ilfov. Judecătorii au decis că fotbalistul trebuie să-i achite impresarei suma de 350.000 de euro, însă decizia poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Profimedia și Instagram/Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost impresara lui Dennis Man din 2016 până în 2021. În contractul lor era stipulată o clauză care valora 350.000 de euro, pentru care s-au și judecat.

„Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!", a declarat impresara în urmă cu un an.

Citește și: Anamaria Prodan, imagine incendiară în costum de baie. Cum s-a lăsat fotografiată impresara pe marginea piscinei

De la ce a pornit disputa dintre Anamaria Prodan și Dennis Man

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man a început în 2021. În luna ianuarie, fotbalistul a obținut un transfer la Parma. 11 milioane de euro a costat tranzacția, iar Man a scos-o din schemă pe Anamaria Prodan.

Firma de impresari a verilor Becali s-a ocupat de negocierile cu Parma și Anamaria Prodan susține că fotbalistul a încălcat contractul lor. Clauza are o valoare de 350.000 de euro, pe care Anamaria Prodan i-a câștigat acum, în procesul pe care i l-a intentat fostului său colaborator.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, imagine înduioșătoare cu băiețelul său și al Corinei Caciuc. Cum l-a fotografiat pe micuț

Ce au decis judecătorii în primă instanță

Solutia pe scurt a Tribunalului Ilfov de azi: „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350/000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”.

Citește și: EXCLUSIV! Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tatăl unui băiat. Corina Caciuc a născut

Mariana Moculescu a vorbit despre cele mai profunde traume din viața ei. Prin ce cumpene a trecut... Marian Drăgulescu se căsătorește. Cine așteaptă cu nerăbdare să “joace la nunta lui”...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x