Anca Țurcașiu, pictorial fierbinte la 51 de ani. Cum arată în costum de baie: „Ești un exemplu"

Anca Țurcașiu are 51 de ani și un trup de invidiat. Recent, vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy.

Anca Țurcașiu a publicat imagini în costum d ebaie, la 51 de ani

Instagram

Anca Țurcașiu a împlinit în luna mai a anului 2021 51 de ani, prilej cu care a decis să-și expună formele fizice pe rețelele sociale. Artista a făcut un pictorial similar și la 40 de ani și a considerat că arată la fel de bine și la cele 51 de primaveri proaspăt împlinite.

Anca Țurcasiu s-a lăsat fotografiată pe plajă, în costum de baie, spre încântarea fanilor. Picioarele superbe și zâmbetul tineresc ies în evidență în fotografia îndrăgitei artiste.

„Un exemplu de a trăi frumos și cu eleganță”, „Eleganță, rafinament, simplitate. Mulțumim pentru foto! Și felicitări pentru felul cum arăți”, „Un suflet bun”, „Un exemplu de sensibilitate, feminitate și eleganță. „Ești foarte bine! Ca acum 32 de ani”, „Dovada clară că se poate! Un exemplu și un model. Mulțumim!”, „Ești o splendoare la vârsta ta arăți fenomen”, „Frumusețea nu ține cont de vârsta”, sunt câteva dintre comentariile pe care Anca Țurcașiu le-a primit de la fani.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o până acum: „Ca la 20 de ani”

Anca Țurcașiu a divorțat la vârsta de 50 de ani

În 2020 Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul de bărbatul alături de care are un fiu, însă fără să dea prea multe detalii și făcând apel la liniște și decență din partea presei.

Despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care Cristian Georgescu nu ar mai fi vrut să meargă la muncă și voia să se întrețină doar din banii pe care Anca Țurcașiu îi producea, scrie cancan.ro.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni!

Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!

Citește și: Mirela Vaida, imagine rară în costum de baie. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea de la "Acces Direct"

Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

La scurt timp după divorț, frumoasa artistă a fost deja înlocuită de Cristian Georgescu. În casa în care cei doi au locuit o viață întreagă s-a mutat acum actuala iubită a doctorului

După ce a părăsit căminul conjugal, cântăreața de muzică ușoară s-a mutat într-un nou aprtament, iar în locul ei s-a instalat noua iubită a lui Cristian Georgescu.

Ultimele știri