Căutare Live

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o până acum: „Ca la 20 de ani”

La cei 45 de ani ai săi Alessandra Stoicescu este într-o formă de invidiat. Recent, îndrăgita prezentatoare a Observatorului s-a fotografiat în costum de baie, spre încântarea fanilor.

Alessandra Stoicescu a publicat imagini superbe din vacanță

Antena 1 &Instagram

Alessandra Stoicescu a împlinit de currând 45 de ani și a sărbătorit acest eveniment într-o vacanță în Maldive, alături de soțul și fiica ei. Totuși, Alessandra Stoicescu nu i-a uitat nici pe fanii ei, iar printre clipele de liniște, distracție și relaxare, prezentatoarea a împărtășit imagini pe Instagram. La terminarea vacanței, Alessandra Stoicescu a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care apar mai multe secvențe din vacanță. Printre imaginile din videoclip se observă și o secvență în care Alessandra Stoicescu este într-un costum de baie negru, întreg.

Astfel, fanii au putut observa că Alessandra Stoicescu este nu numai o prezentatoare de excepție, ci și trupul pe care îl ascunde sub hainele elegante de la pupitrul știrilor, este de invidiat. Zâmbetul Alessandrei din videoclip încununează imaginea femeii fericite de 45 de ani.

„Arăți perfect, ca la 20 de ani”, a scris o fană, în comentarii, în dreptul videoclipului. „Superbă”, „Minunată”, „Ce frumoasă sunteți”, au mai spus fanii.

Cariera de succes a Alessandrei Stoicescu

Cu o carieră de peste 25 de ani în mass-media, Alessandra Stoicescu este unul dintre cei mai experimentați, mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din România.

Timp de 16 ani s-a aflat la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă: atentatele teroriste din 11 septembrie de la New York, criza economică din 2008, alegerile prezidențiale din SUA, moartea lui Michael Jackson.

Începând cu anul 2010 a fost realizator și moderator Antena 3 pentru News Magazine, 100 de minute şi "Q&A".

Alessandra este recunoscută și pentru implicarea ei în zona socială. De 10 ani conduce Fundația Mereu Aproape, fundație ce vine în sprijinul copiilor cu grave probleme de sănătate.

În 2011 a înființat Intact Media Academy, școală de media ce își propune să contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliși de televiziune, având ca bază de pornire experiența celor care fac această meserie în fiecare zi, unii de zeci de ani.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâinile stiliștilor. Imaginea în care nu poartă machiaj

Cu ce se ocupă Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu

Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului.

Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Puțini știu că Alessandra Stoicescu a luat la căsătorie numele de Constantinescu, și a rămas Stoicescu doar pentru public.

Citește și: Alessandra Stoicescu, aniversare în familie! Frumoasa prezentatoare a sărbătorit șapte ani de mariaj! Ce mesaj emoționant a postat pe conturile sale de socializare!

Jurnalista de la Observator a vorbit în repetate rânduri despre soțul ei care este o sursă de echilibru în familie, dar și o persoană care o completează în proiectele în care este implicată.

Ardeleanul cu plete, pasionat de motociclete, este, în ciuda aspectului, o persoană cu picioarele pe pământ, potrivit soției acestuia.

Iuliana Pepene, într-o bustieră care îi pune în evidență abdomenul de invidiat. Cum arată când renunță la hainele elegan... Drama neștiută din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce și-a pierdut nepotul într-un accident: „Nu am mai zis niciod...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x