Căutare Live

Anda Adam a fost criticată dur pe Internet, pentru aspectul brațelor sale. Ce reacție a avut artista?

Gurile rele s-au făcut mereu auzite. Deși are parte de sute de susținători, atât în țară, cât și în străinătate, fiind una dintre cele mai iubite vedete din showbiz, Anda Adam nu a scăpat de comentariile urâte. Nicio problemă însă, căci frumoasa cântăreață știe să le țină piept!

Anda Adam

Anda Adam a fost criticată dur pe Internet pentru aspectul brațelor sale! Iată reacția artistei!

De curând, Anda Adam a postat o fotografie senzațională cu ea, în costum de baie. Se pare însă că nu doar bustul generos al vedetei a ieșit în evidență, căci unii și-au axat privirile asupra brațului artistei.

Deși arată impecabil, având un trup perfect, invidioșii au criticat-o pe Anda Adam, spunând că brațul său ar avea un aspect neplăcut și că ar semăna cu unul de bărbat.

Reacția artistei

Fără să stea pe gânduri, Anda Adam le-a închis gura răutăcioșilor printr-un mesaj, spunându-le că ar face bine să se relaxeze, căci alta „alta mama nu mai face”.

„Pentru cei care sunt pe pagina mea doar ca să comenteze despre mușchii mei de la brațul drept, că e photoshop, că nu e, că e mână de bărbat, că nu e, țin să anunț că alta mama nu mai face! Deci relaxați-vă!”, a scris Anda Adam la un InstaStory.

În continuare, vedeta le-a spus celor care au criticat-o că fiecare om este frumos în felul lui, iar bunătatea și iubirea ne pun mai mult în valoare. Apoi, Anda Adam a scris în dreptul imaginii respective că nu îi pasă de gurile rele.

„Fiecare om e frumos și iubirea și bunătatea ne fac mai frumoși! Tu poți alege cum vrei să fii! Alege deștept! Te poți uita la make-up, la sâni... dar la braț? (...) Nu-mi pasă. (...) Poate fata!”, a continuat ea.

Andreea Bănică, accident grav la mare. Primele declarații: „Am crezut că mor”... Sânziana Buruiană, declarații despre cea de-a doua sarcină. Când a aflat, de fapt, că urmează să devină din nou mămică...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x