Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andreea Bălan este în culmea bucuriei! Artista a dat marea veste fanilor: „Sunt foarte fericită”

Andreea Bălan este în culmea fericirii! Artista a dat vestea cea mare chiar pe pagina sa de Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

Ce veste a dat Andreea Bălan pe Instagram

Îndrăgita cântăreață are toate motivele să fie bucuroasă, având în vedere că ultimele piese lansate se bucură de un real succes și au toate șansele să devină hituri.

Ce veste a dat Andreea Bălan, pe pagina sa de Instagram

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a transmis recent fanilor săi un mesaj special, prin care a anunțat că este extrem de fericită pentru fapatul că a adunat mai bine de 1,4 milioane de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram.

Recunoscătoare, artista a mulțumit tuturor pentru susținere și i-a bucurat pe fani cu o fotografie deosebită.

citește și: Andreea Bălan pune capăt zvonurilor! Ce s-a întâmplat între ea și George Burcea, de fapt: „A trebuit să mă apăr”

„Sus, sus tot mai sus ✨1 400 000 de followeri pe instagram 🤩🎼💣 👏🏻 Sunt foarte fericita!
Va multumesc din suflet pentru toata sustinerea! Sunteti extraordinari!!!💥😍😘❤️”, a scris Andreea Bălan, pe pagina sa de Instagram.

În doar câteva ore, mesajul artistei a adunat zeci de mii de reacții și comentarii de la fani, semn că Andreea Bălan se poate mândri cu relația pe care o are cu fanii săi.

La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a uluit pe fani, mai ales că cei doi pozau adesea într-o familie extrem de frumoasă și fericită.

citește și: Andreea Bălan, mesaj neașteptat pentru George Burcea, după despărțire! Ce adevăr a ieșit la iveală: „Poți să cazi în fața mea”

Ulterior, adevărul a ieșit la iveală și fanii Andreei Bălan au aflat că blonda este mai decisă ca niciodată să divorțeze de George Burcea. Mulți dintre admiratorii vedetei au sperat apoi într-o împăcare și au urmărit cu mult interes veștile despre cei doi, dar situația pare să nu mai poată fi schimbată.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

Între timp, cei doi și-au propus să fie părinți model pentru cele două fetițe ale lor, Clara și Ella.

Andreea Bălan a demonstrat astfel că este o femeie extrem de puternică și că ține la valorile de familie. Deși este mamă a doi copii, artista știe să facă spectacol la fiecare apariție și să se ocupe atent și de cariera sa.

Recomandari