Căutare Live

Andreea Bălan, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa. Ce relație are cu tatăl său, de fapt

Andreea Bălan, jurata emisiunii "Te cunosc de undeva!", a vorbit despre copilăria sa și despre relația pe care o are cu tatăl său.

Andreea Bălan a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei

Instagram

Andreea Bălan este o artista foarte apreciată și iubită de foarte mulți oameni. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase din mediul online, cât și cu cele televizate din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", unde este un jurat minunat.

Vedeta este o prezență destul de discretă în ceea ce privește viața personală și familia sa, însă a venit în platoul emisiunii Xtra Night Show să vorbească despre noua sa piesă, care trezește în cei care o ascultă cele mai frumoase sentimente din copilărie. Aceasta a mărturisit că în videoclip au fost folosite imagini cu ea de când era foarte mică, dar și cu 50 dintre persoanele care i-au trimis cele mai simpatice amintiri din perioada copilăriei.

"Mi-am adus aminte de toate lucrurile frumoase, de bunici. Din păcate, mai am decât o bunică în viață. Videoclipul piesei pe care am lansat-o este făcut din pozele primite de la fani, au intrat 50 de poze din 2000. Clipul este emoționant, pentru că sunt amintrile lor și amintirile mele.", a spus Andreea Bălan, vizibil emoționată.

Citește și: Andreea Bălan, schimbare radicală de look. Cum s-a pozat artista și ce culoare a ales pentru podoaba capilară

Artista a prezentat-o publicului și singura sa bunică care mai este în viață, iar mândria din ochii săi era evidentă.

Ce relație are Andreea Bălan cu tatăl său

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei. Aceasta a mărturisit că s-au împăcat de foarte mult timp, iar relația lor este una bună.

"Nu că ne-am împăcat, suntem foarte bine de mulți ani. Cu tata mă înțeleg foarte bine, noi nu a mai avut treabă de când am plecat de acasă, de la 18 ani. Doar că presa a speculat cu sunt certată cu tata, nu, nu suntem certați, pentru că nu am mai avut nimic de împărțit. Îl iubesc foarte mult și fără contribuția lui la începutul carierei mele nu aș mai fi fost astăzi aici. Era compozitorul pieselor trupei.", a mai povestit artista despre relația pe care o are cu una dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Andreea Bălan i-a mulțumit pentru tot efortul depus tatălui ei și a vorbit foarte frumos despre el, cât și despre cariera sa în industria muzicală. Mai mult decât atât, în glasul cântăreței s-a simțit emoție și mândrie.

Citește și: Relația dintre Andreea Bălan și Florin Ristei de care puțini știau. Ce îi leagă pe cei doi artiști

Cântăreața a mai povestit că atunci când a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa și s-a confruntat cu problemele de sănătate, tatăl său i-a fost alături și a susținut-o până la final. Aceasta a ținut să menționeze că în videoclip a pus o fotografie cu el.

"Și tata a fost atunci alături de mine. A fost alături de mine, a fost la botez de fiecare dată, la toate evenimentele majore din viața mea a fost prezent și o să fie în continuare prezent. Așa este firesc și cred că l-am surprins și pe el că am pus o poză cu el în videoclip.", a mai spus spre final Andreea Bălan.

Citește și
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu
De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu
colaj-george-burcea
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
Mai multe articole
Lidia Buble se mândrește cu cele mai de preț comori. Cum arată mama artistei și sora ei mai mică, Lorena... Cum arată acum mama lui Karmen Simionescu. Fiica a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viață...
Ultimele știri