Căutare Live

Relația dintre Andreea Bălan și Florin Ristei de care puțini știau. Ce îi leagă pe cei doi artiști

Între Andreea Bălan și Florin Ristei este o legătură veche de mulți ani, pe care foarte puțini o cunosc.

Andreea Bălan și Florin Ristei au o legătură din copilărie

Instagram

Florin Ristei a deschis gala cu numărul 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! iar Andreea Bălan nu a ratat ocazia de a-I spune că este o mare bucurie când îl reîntâlnește. Jurata d ela Te cunosc de undeva! nu l-a cunoscut pe Florin Ristei în industira muzicală, deoarece cei doi artiști se știu din copilărie.

Andreea Bălan a povestit că ea și Florin Ristei se cunosc din copilărie, pentru că erau vecini. De fiecare data când Andreea Bălan mergea la bunica din Galați îl vedea pe copilul Florin Ristei care, spune ea, era foarte energic. Artista a mărturisit că I se pare fabulous faptul că s-a reîntâlnit cu vecinul ei din copilărie, în mediul profesional.

Andreea Bălan și Florin Ristei se cunosc din copilărie

„Eu vorbesc despre copilărie pentru că de fiecare dată când te văd îmi aduc aminte de copilăria noastră de Galați, Florinel. Pentru că noi am fost vecini în Galați, eram perete în perete și el era un bezmetic care alerga în jurul blocului”, a povestit Andreea Bălan la Te cunosc de undeva!

Citește și: Andreea Bălan, apariție incendiară într-o rochie extrem de scurtă. Cum s-a lăsat fotografiată artista

„Tu nu prea stăteai pe acasă!”, a continuat Florin Ristei.

„Eu veneam din când în când la Galați, la bunica mea. Și îmi aduc aminte cu plăcere și mi se pare fabulos cum ne-am reîntâlnit peste ani și ani”, i-a spus Andreea Bălan lui Florin Ristei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, moment savuros transformați în trupa Andre

Între Andreea Bălan și Florin Ristei est eo diferență de vârstă de 3 ani.

Andreea Bălan s-a născut pe 23 iunie 1984, iar primul contact cu televiziunea l-a avut la vârsta de 10 ani, când a cântat la emisiunea Ba Da, Ba Nu. În 1999-2001 a făcut parte din trupa fenomen André, iar apoi și-a început cariera solo, reușind să se diferențieze printre vedetele din România, datorită spectacolelor sale în care muzica și coregrafiile spectaculoase se îmbină perfect. Ca studii, Andreea Bălan a absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din anul 2012 Andreea Bălan este jurată la show-ul Te cunosc de undeva! de pe Antena 1, punctând mișcarea scenică a concurenților.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții îndrăznețe la Gala Travesti. Pe ce au mizat la ținute

Florin Ristei s-a născut la 29 august 1987. El a studiat la Universitateai Româno-Americană, secția Informatică Economică. Florin a studiat în particular pianul și vioara. Artistul a devenit cunoscut încă din copilărie, la vârsta de 13 ani, pe când făcea parte din trupa Amicii. Piesa “Dana” a făcut furori la acea vreme. În 2013, el a câștigat sezonul 3 al emisiunii X Factor, iar în 2020 el a devenit juratul emisiunii, în sezonul 9. De asemenea, artistul a fost concurent și la emisiunea Te cunosc de undeva!, în sezoanele 5,7 și 8. Din 2020, el s-a alăturat echipei Neatza cu Răzvan și Dani, devenind astfel co-prezentator.

Ana Baniciu și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 6 martie 2021... Alina Pușcaș, accident la schi. Ce a pățit prezentatoarea Te cunsoc de undeva! și în ce stare este în prezent...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x